Nyitókép forrása: facebook.com/Nicolas Bay

 

„Ez a botrány rávilágít a valóságra: a lobbicsoportok jelenlétére és hatalmára az uniós intézményekben, amely nyilvánvalóan kapcsolatba hozható az összeesküvés és korrupció kockázatával” – jelentette ki Nicolas Bay, francia EP-képviselő, aki a francia jobboldali-konzervatív politikus és esszéíró, Éric Zemmour pártjának, a Reconquestnek az alelnöke. Nicola Bay a Remix Newsnak adott interjút.

 

Bay szerint az EP-t és vele az egész uniós intézményrendszert megrázó korrupciós botrány (Katargate) nem korlátozódik az Európai Parlamentre, mert a lobbicsoportok az Európai Bizottságot is megkörnyékezték. Nemrég azt a kemény kijelentést tette, hogy a korrupcióval meggyanúsított személyeket árulással is lehetne vádolni.

 

„A korrupció itt már szinte bebizonyított tény, hiszen számos embert ért tetten a rendőrség. És mellesleg érdekes azt is látni, hogy akiket elkaptak és jogsértésekkel gyanúsítanak, azok a szocialista választott képviselők, akik az elmúlt években emberi jogokról és jogállamról oktatták ki az egész világot és az EU tagállamait, rasszizmussal, homofóbiával vádolták mindazokat, akik nem osztották ideológiai világszemléletüket”

 

mondta. Majd hozzátette, hogy

 hirdetes_300x300  

 

„Ha hazaárulásról beszéltem, az pontosan azért történt, mert Katar, a Muzulmán Testvériség idegközpontja korrumpálta őket, ami abszolút kimeríti az árulás fogalmát. Ezek a korrupt emberek katar érdekeit védték az európai érdekekkel szemben, tehát nemcsak korrupcióról van szó, hanem nemzeteink, népeink és civilizációnk elárulásáról is”

 

mondta.

 

A teljes interjú angol nyelven itt olvasható el.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.