Nyitókép: yahoo.com

 

Jövőre véget ér az orosz-ukrán háború, augusztusban békét kötnek az ellenséges felek. Ezt a választ kapták a szellemektől a perui sámánok a hagyományos év végi szertartásukon. Az égiek szerint 2023-ban is lesznek természeti katasztrófák – számolt be róla az M1 Híradója.

 

Hagyományos kecsua népviseletbe öltözve köszöntötték az új évet a perui sámánok a főváros, Lima feletti egyik dombon. Virágokkal, füstölőkkel, kígyókkal, kokalevelekkel és koponyákkal felszerelkezve tartották meg a tisztulási szertartást. Énekeltek, táncoltak, virágokat dobáltak és füstölőket szórtak, hogy megtudják a szellemektől a válaszokat az őket és a világot is foglalkoztató kérdésekre.

 

Vlagyimir Putyin és Volodiimir Zelenszkij fényképével a kezükben arra is kíváncsiak voltak, mikor ér véget az Oroszország és Ukrajna közötti háború. A szellemek megadták nekik a választ:

 hirdetes_300x300  

 

„Ukrajna és Oroszország augusztus előtt békét fog kötni. A háború ezekben a napokban vagy hónapokban fel fog erősödni, de utána lecsillapodik, és eljön a béke és a nyugalom”

 

– mondta az egyik sámán.

 

A szertartáson természeti katasztrófákat is jósoltak 2023-ra.

 

„Jövőre földrengés lesz, de nem Peru fővárosában, hanem egy másik helyen, leginkább azon kívül, Észak-Amerikában, talán az Egyesült Államokban. Nagy éghajlati tragédia lesz. És ezen kívül más természeti katasztrófa várható”

 

– mondta egy másik látó.

 

Hogy azért ők sem teljesen megbízhatóak, azt abból sejthetjük, hogy tavaly ugyanezen a szertartáson azt az üzenetet kapták az égiektől, hogy 2022-ben Oroszország nem rohanja le Ukrajnát. Egy év múlva kiderül, hogy teljesülnek-e a 2023-ra szóló jóslatok.

 

M1

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.