Nyitókép: Twitter/screenshot

 

Egy idős nő Ecuadorban felébredt a koporsóban saját búcsúztatóján, és jelenleg ugyanabban a kórházban ápolják, ahol két nappal a temetés előtt halottnak nyilvánították.

 

A Twitteren közzétett videón látható, ahogy a 76 éves Bella Montoyát két férfi segítette ki a koporsóból. Fia, Gilbert Balberán elmondása szerint az asszony az ötórás gyászszertartás után a kezével elkezdte verni a koporsó falát.

 

Balberánnak azután kellett koporsót kérnie, miután a Martin Icaza közkórház pénteken halottnak nyilvánította édesanyját. „Még halotti anyakönyvi kivonatot is adtak nekünk” – mondta a helyi médiának.

 hirdetes_810x300  

 

 

Az ecuadori média a nő „feltámadását” ünneplő címekkel számolt be a szokatlan incidensről. Montoyát szívinfarktus gyanújával szállították kórházba. Szívleállást szenvedett, és nem reagált az újraélesztésre. Az ügyeletes orvos halottnak nyilvánította – közölte vasárnap az ecuadori egészségügyi minisztérium. A minisztérium hozzátette, hogy bizottságot hozott létre az eset kivizsgálására.

 

Balberán elmondta, hogy vasárnap meglátogatta édesanyját az intenzív osztályon. „Az édesanyám oxigént kap. A szíve stabil” – mondta Balberán az El Universónak édesanyja jelenlegi állapotáról.

 

TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!