Nyitókép forrása: Facebook/The Satanic Temple Idaho

 

Egészen elképesztő és megrázó beszámolót készített a konzervatív Štandard hírportál a Pride hónapjáról. A nyílt utcán gyerekek előtt meztelenkedő emberek, szadomazot élőben bemutató melegek, gyerekeket „fenyegető” kijelentések, tettlegességig fajuló indulatok a másképp gondolkodókkal szemben, kettős mérce a hatóságoknál, gátlást nem ismerő emberek, mindezt a szivárványos büszkeség nevében. Voltak szülők, akik páréves gyermeküket vitték ki a fesztiválokra. Más szülők a hatóságoknál panaszkodtak, akik szerint ha Pride-felvonulásról van szó, akkor nincs ok panaszra.

 

A nyugati világ nagy részében véget ért a büszkeség hónapja, a szezon azonban Kanadában szeptember végéig folytatódik. Az idei események azonban a korábbiaknál is gátlástalanabbak, jóval indulatosabbak, és olyannyira visszatetszést keltőek voltak, hogy maguk az LMBTQ-közösség tagjai is kifogást emeltek.

 

Nem úgy a Fehér Ház, ahol Joe Biden amerikai elnök az LMBTQ-személyeket a „leginspirálóbb” embereknek nevezte.

 

 hirdetes_300x300  

Nem túlzás, ha felhívjuk a figyelmet, hogy az alábbi felvételek megtekintése csak erős idegzetű nézőknek ajánlottak.

 

Június elején Los Angelesben a nyílt utcán két férfi szadomazo szexuális ptaktikákat mutatott be élőben. Torontóban meztelen emberek vonultak az utcán, de voltak durvább jelenetek is (a Bud Light szponzorálásában).

 


New Yorkban hasonló állapotok uralkodtak, erős politikai felhanggal. Az egyik standnál például repbulikánus politikusok képmásait lehetett téglával dobálni. Lehetett választani Donald Trump, Ron DeSantis és Ted Cruz közül.

 

 

Szintén New Yorkban jelentek meg a szivárványosok egy nagy felháborodst keltő transzparenssel, amelyen szó szerint azt hirették:

 

„Itt vagyunk, queerek vagyunk, eljöttünk a gyerekeitekért”.

 

Azóta a liberális sajtó igyekszik tompítani a nagy port kavaró jelenet hatását, és „iróniaként” próbálják tálalni az egészet.

 

 

Denver városában egy családoknak (és gyermekeknek) szánt műsor során a fellépő az orális szexről énekelt, kísérőtáncosai pedig imitálták a dalszöveget…

 


Ezeket a jeleneteket gyermekek is láthatták – és minden bizonnyal látták is:

 


Kaliforniában egy iskola adott otthont egy drag queen fellépésnek, és az épületben szexuális játékokat osztogattak…

 


Rendkívül beszédes volt egy másik videó, ahol egy Pride miatt kibukott átlagpolgár felhívja a rendőrséget, hogy meztelen emberek gyermekek szeme láttára vonulnak csoportokban az utcán. A rendőrség válasza mindent elmond az amerikai viszonyokról: a rendőr először azt mondta, nyilván értelmileg sérült személyről lehet szó, és az ilyen magatartás nyilvánvalóan büntetendő, de ha a jelenet egy LGBT-felvonuláson zajlik, akkor teljesen rendben van.

 

De lehet ezt még fokozni. New Yorkban egy feminista aktivista nő egy transzparensen hirdette, hogy a genderideológia sérti a nők jogait. Először a szivárványos résztvevők csak bemutattak neki, aztán elvették a transzparensét, végül kapott néhány ütést a tömegtől.

 


A Pride hónapjának voltak még durva jelenetei bőven, sátánisták szivárványos transzparenssel való vonulása, transzgenderre átírt imák, mint „hiszek egy nem bináris Istenben”, vagy a „Jézus Krisztusban, két férfi gyermekében”…

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!