Nyitókép: TASR/AP

 

Két hónappal azután, hogy négy gyermeket kimentettek a kolumbiai esőerdőből egy repülőgép-szerencsétlenség után, két gyermek biológiai apját letartóztatták, és bántalmazás gyanújával vádat emeltek ellene – jelentette vasárnap az AFP ügynökség.

 

A negyvenhét éves Manuel Ranoque-ot azzal vádolják, hogy tízéves kora óta szexuálisan bántalmazta idősebb mostohalányát, Leslyt. A férfit pénteken letartóztatták, és várhatóan továbbra is őrizetben marad.

 

Az őslakos huitot törzs gyermekei 40 napig éltek túl egy repülőgép-szerencsétlenséget, amely május 1-jén történt a dél-kolumbiai Amazonas esőerdőjében. A pilóta és édesanyjuk meghalt a balesetben. Az egy és 13 év közötti gyerekek egyedül jutottak át a veszélyen, mígnem június elején körülbelül öt kilométerre meg nem találták őket a baleset helyszínétől.

 hirdetes_300x300  

 

Negyven nap után életben találták a kolumbiai dzsungelben eltűnt négy gyereket

 

A baleset után a tizenkét éves Lesly gondoskodott testvéreiről, és vezette át őket a dzsungelen. A teljesen lesoványodott gyerekek a megmentésük után egy hónapot töltöttek a kórházban.

 

A gyerekek felügyeletértől azonban vita tört ki az anyai nagyszülők és a két legkisebb gyermek letartóztatott apja között, ezért a gyerekek jelenleg egy otthonban vannak elhelyezve.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!