Nyitókép forrása: TA3.com

 

Richard Dírer, a TA3 hírtelevízió bevallottan meleg műsorvezetője a vasárnapi vitaműsor elején megpróbálta lejáratni a KDH elnökét, Milan Majerskýt annak egy héttel ezelőtti kijelentései miatt. Majerskýt múlt vasárnap a Markíza televízió vitaműsorában húzták csőbe egy félrevezető kérdéssel, miszerint az LGBTI vagy a korrupció nagyobb fenyegetés-e az országra. Majerský azt válaszolta, hogy mindkettőt ugyanolyan fenyegetésnek tartja, és bár a szövegkörnyezetből egyértelmű volt, hogy az LMBTI-ideológiára gondol, a mainstream sajtó és a liberális pártok lincshangulatot teremtettek körülötte azt sulykolva a köztudatba, hogy Majerský az LMBTQ-személyeket nevezte dögvésznek. Dírer erre tett még rá egy lapáttal.

 

Dírer első kérdése Majerskýhez az volt, hogy ő (mint meleg férfi) maradhat-e a stúdióban, vagy azonnal menjen a haláltáborba, hiszen Majerský szerint az LMBTQ-személyek dögvészt jelentenek a társadalomra. Majerský valójában nem ezt mondta, de Dírer a nyilvánvalóan politikai indíttatású nyitánnyal alaposan meglepte a KDH elnökét. Ezt követően hosszú perceken keresztül grillezte Majerskýt az LMBTQ-jogok elleni vélt támadás kapcsán. Végül egy fekete pólót adott át neki, amelyre szivárványszínekkel írta fel a dögvész szót.

 

Majerský tűrte a támadást, bár egyértelműen kibillentette az arrogáns támadás. Dírer azon kérdésére, hogy miért nem lehetnek ugyanolyan jogai a meleg pároknak, mint neki (Majerskýnek), a KDH elnöke azt felelte:

 

 hirdetes_300x300  

„Mert szembe megy az ember biológiai valóságával”

 

mondta, hozzátéve, hogy saját meleg ismerősei szerint is az LMBTI-ideológia egy csapás. Majerský szerint a transzgender, gender és progresszív ideológiát próbálják benyomni az iskolákba és kórházakba.

 

„Megtagadják az alapvető biológiai tényeket”

 

fogalmazott.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.