Nyitókép forrása: SITA/TV Markíza/Martin Lachkovič

 

Tomáš Taraba a Facebookon cáfolta, hogy ő lenne az SNS jelöltje a kulturális minisztérium élére. Szerdán több szlovák lap is arról közölt információkat, hogy a Smer, a HLAS és az SNS leendő kormányában az SNS részéről Taraba lenne a kulturális miniszter.

 

Taraba azonban úgy véli, hogy a megszellőztetett információ provokáció:

 

„A Progresívne Slovensko minden művésézének, akik éveken át csüngtek az állami támogatásokon és valósítják meg kávéházi kultúrájukat a népi-nemzeti kultúra kárára, üzenem, hogy nem leszek kulturális miniszter. Ez totális hoax”

 

írta Taraba. Majd elégedettségének adott hangot amiatt, hogy a „PS politikai pontgyűjtését szolgáló csoport” megrémült, hogy épp ő lehet a kulturális tárcavezető.

 hirdetes_300x300  

 

Később egy posztjában ugyanakkor leszögezte, hogy bár nem ő lesz a miniszter, fontosnak tartja, hogy a „progresszív-liberális kávéházakból” és szervezetktől végre a pénzt átirnyítsák a várak, történelmi műemlékek, a szlovák klasszikus irodalom támogatására.

 

„A Progresívne Slovensko marketingaktivistáit pénzelni azért, hogy választási hirdetést forgassanak, nem tekinthetem kultúrának”

 

írta.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!