Nyitókép: AP photo

 

Egy pakisztáni szenátor közzétett egy fotót Hitlerről, és azt írta, hogy „most már a világ legalább tudja, miért tette azt, amit tett”. A szenátor felháborodási hullámot váltott ki a közösségi oldalon.

 

Afnan Ullah Khan pakisztáni szenátor az X közösségi oldalon közzétett bejegyzéshez a „népirtás Gázában” hashtaget adta – írja a Jerusalem Post.

 

Jelentős kritikát kapott érte, többek között a Palesztinát támogató felhasználóktól is. Egy hozzászóló azt írta: „Ez rossz, nagyon rossz. Azonnal törölje. A nácizmus ugyanolyan rossz volt, mint a cionizmus, mindkettőt egyértelműen el kell ítélni”.

 hirdetes_300x300  

 

 

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombat este kijelentette, hogy a hadsereg elindította a háború „második szakaszát”, amelynek célja „a Hamász katonai és kormányzati képességeinek megsemmisítése, valamint a túszok hazahozatala”.

 

Az elmúlt 24 órában több mint 450 célpontot bombáztak a repülőgépek, köztük a Hamász parancsnoki központjait, megfigyelőállásait és páncéltörő irányított rakéták indítóállásait – írták az izraeli fegyveres erők az X közösségi oldalon.

 

Izrael megtorló támadásai már több mint nyolcezer emberéletet követelt a Gázai övezetben, akiknek fele gyerek – közölte vasárnap reggel a Hamász által ellenőrzött Gázai övezet egészségügyi minisztériuma. Több mint 1400 ember halt meg izraeli oldalon.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.