Nyitókép: noviny.sk

 

November 15-én, szerdán este egy brünni fiatalember úgy döntött, hogy rendhagyó módon lesz részsese a Dominikánus téri betlehemnek. A férfi bemászott a karácsonyi installációba, ahol először köszöntötte az állatokat és az angyalt, majd „elvégezte a kisszükségét”.

 

A Noviny.sk által közzétett felvételen az is látható, hogy megvakargatta a kis Jézus haját, és úgy bánt a figurákkal, mintha barátságos beszélgetést folytatna velük.

 

„A kamerakezelő felhívta a figyelmet arra, hogy a kézzel faragott szobrok között elvégezte a kisszükségét is” – tájékoztat Jakub Ghanem, a brünni városi rendőrség szóvivője.

 hirdetes_300x300  

 

A 19 éves vandál viselkedését a városi rendőrség a kamerákon figyelte. Amikor a járőr kiérkezett, beismerő vallomást tett a rendőröknek, és elmondta nekik, hogy hülyeséget követett el. Sőt, saját maga tett javaslatot a pénzbüntetésre.

 

„Kétezer cseh korona (80 euró) pénzbírságot javasolt a járőröknek környezetszennyezésért, ami egybeesett a büntetésről alkotott elképzelésükkel, mivel a fiatalembernek eddig nem volt regisztrált szabálysértése” – mondta Ghanem.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!