Nyitókép forrása: metro.uk

 

Marius Gustavson, a nyugati LGBTI-aktivisták egyik (volt) vezéralakja nemrég újabb beismerő vallomást tett, és kiderült, hogy gyerekpornóval és nyilvános kasztrációval kapcsolatos bűncselekményeket is elkövetett. Néhány hét múlva Nagy-Britanniában mond ítéletet a bíróság rémtettei felett – derül ki a Štandard konzervatív szlovák hírportál cikkéből.

 

Gustavson norvég LGBTI-aktivistaként vált ismertté, aki a megszokott progresszív arroganciával tiltakozott a soknemű közösség diszkriminációja ellen. 2001 és 2007 között a Szexuális é Nemi Sokszínűségért Szervezet helyi kirendeltségének elnöke volt. Ez a szervezet volt a legrégebben működő és legismertebb LGBTI-jogvédő csoport az országban, és akkor még A Leszbikusok és Melegek Felszabadításáért Nemzeti Egyesült volt a neve.

 

A szervezet iskolákban tartott előadásokat, maga Gustavson az oktatási intézményeket tartotta „annak az arénának, amelyekre a legtöbb figyelmet kell fordítani”.

 

 hirdetes_300x300  

Később Nagy-Britanniába költözött, ahol számtalan rémtettet követett el, majd 2022-ben letartóztatták hat másik férfival egyetemben.

 

Legutóbbi vallomástételénél elárulta, hogy hat éven keresztül a dark weben élőben közvetített férfiakon elvégzett kasztrációt, amiért a nézői fizettek. Így legalább 230 ezer eurós bevételhez jutott hozzá.

 

A kasztrációk során herélőfogót, úgynevezett „burdizzo”-t használt, amivel a szarvasmarhák ivartalanítását szokás végezni. Az eltávolított emberi hívesszőket és heréket a mélyhűtőjében vagy alkoholban tárolta. Gustavson a dark weben fenntartott oldalán Eunusch Maker-ként hivatkozott magára (magyarul annyit tesz, eunuch-gyártó).

 

Gustavson egy egész hálózatnak a tagja volt. A csoport arra szakosodott, hogy a genitáliák eltávolításával kapcsolatos fétissel rendelkező „közönség” igényeit szolgálják ki, olyan embereket, akik a kasztráció kapcsán éreznek nemi kielégülést. Gustavson társai a szervezésben és a kivitelezésben is segítségére voltak, olyannyira, hogy magát Gustavsonon is társai végeztek kasztrációt.

 

Gustavson azonban a lábát is elvesztette, miután egyik társa lefagyasztotta azt egy orvosi anyaggal, amihez ápolóként fért hozzá az egyik kórházban. Gustavson így jelenleg tolószékhez van kötve.

 

A rendőrség a hálózat utáni nyomozása kapcsán 13 áldozatot azonosított és 29 különálló bűncselekményt tárt fel, beleértve a kasztrációkat, hímtagok lefagyasztását, nemi szervekkel és testrészekkel való kereskedelem, és a bűncselekményekről készül videófelvételek forgalmazása.

 

Maga Gustavson letartóztatásakor azt állította, hogy csak ő 58 férfit kasztrált. Majd elárulta, hogy ő is hagyta magát kasztrálni, hogy „úgy akart kinézni, mint Ken baba, aminek ott lent nincs semmije”.

 

Az LMBTI-aktivistaként kezdő, sorozatelkövetőként letartóztatott férfi pedig most már azt is beismerte, hogy 2017 és 2020 között két gyerekekkel készült pornófilmet is készített és forgalmazott. 

 

Természetesen a nyugati mainstream nagyokat hallgat arról, hogy honnan indult Gustavson karrierje. Főleg, hogy ez az ember a szivárványos ideológia népszerűsítése mögé bújva akart belépőt kapni az iskolákba. Gustavson büntetőperének tárgyalására március 4-én kerül sor.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!