Nyitókép: Facebook.com/Orbán Viktor

 

A pedofil elkövetők számára nincs kegyelem! – jelentette ki Orbán Viktor a Facebook-ra feltöltött videóban csütörtökön, majd közölte, hogy a kormány nevében alkotmánymódosító javaslatot nyújtott be, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

 

Orbán Viktor a videóban hangsúlyozta, hogy személyes meggyőződése, hogy pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Az elnöki kegyelem jogköre körül kialakult vita kapcsán elmondta, hogy „itt nem jogászkodni kell, hanem tiszta helyzetet kell teremteni egy világos, egyértelmű döntéssel”.

 

A magyar kormányfő elmondta, hogy neki is van öt gyermeke és hat unokája, és ha valakik hozzájuk nyúlnának, az első gondolata az lenne, hogy „félbe kell őket hasítani vagy miszlikbe kell vágni”.

 

 hirdetes_300x300  

Orbán úgy véli, hogy egyértelmű helyzetet kell teremteni, ezért a  kormány nevében benyújtott egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.