Nyitókép forrása: dailymail

 

Katalin walesi hercegné pénteken videóüzenetben értesítette a nyilvánosságot arról, hogy rákos, és „megelőző” kemoterápián esik át. Katalin állapota kapcsán az elmúlt időszakban rengeteg spekuláció látott napvilágot. Átesett egy műtéten, amelynek részleteiről a brit királyi család nem számolt be, majd manipulált fotók láttak napvilágot róla és családjáról, ami arra utalt, hogy jelenleg nincs abban az állapotban, hogy nyilvánosan szerepelhessen.

 

A 42 éves Katalin, a DailyMail közlése szerint „érzelmes, példátlan és nagyon személyes” videóüzenetben számolt be arról, hogy hatalmas sokkot élt át és férje, William herceg, mikor megtudták, hogy rákos. Elmondása szerint megpróbálták a helyzetet „privát keretek között” kezelni, és gyermekeiket megkímélni a hírtől.

 

„Időbe telt, mire mindent elmagyaráztunk Georgenak, Charlottenak és Louisnak (…) és megnyugtattuk őket, hogy rendben leszek. (…) Jól vagyok, minden nappal erősebb vagyok, köszönhetően annak, hogy azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítenek elmém, testem és lelkem gyógyulásában”

 

mondta.

 hirdetes_300x300  

 

Elárulta, hogy a daganatot csak azután fedezték fel, hogy januárban átesett egy hasi műtéten. Jelenleg kemoterápián esik át.

 

A Kensington-palota közölte, nem fog részleteket felfedni a walesi hercegné betegségével kapcsolatban, arról, hogy milyen rákról, a betegség mely stádiumáról van szó, és milyenek Katalin kilátásai.

 

A brit királyi családra az utóbbi időben rájár a rút. Nagyjából Katalin hasi műtétjével egyidőben derült ki, hogy III. Károly brit uralkodó is rákkal küzd és szintén kezelést kap.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!