Nyitókép: SITA

 

Nézze meg a tajvani pusztító földrengés képeit. A tajvani szeizmológiai központ szerint a földrengés erőssége a Richter-skála szerint 7,2 volt. Epicentruma 35 kilométeres mélységben, a délnyugati parttól körülbelül 18 kilométerre volt található.

 

A hatóságok szerint a földrengés és a sor utórengés az elmúlt 25 év legerősebb földrengése volt az ázsiai szigetországban. Előtte 1999-ben 7,6-os erősségű földrengések rázták meg Tajvant, amelyek körülbelül 2400 emberéletet követeltek és jelentős károkat okoztak.

 

 hirdetes_810x300  

 

In this image taken from a video footage run by TVBS, a partially collapsed building is seen in Hualien, eastern Taiwan on Wednesday, April 3, 2024. A powerful earthquake rocked the entire island of Taiwan early Wednesday, collapsing buildings in a southern city and creating a tsunami that washed ashore on southern Japanese islands.(TVBS via AP)

 

Egy személy a járdán állva a tévét nézi, amely az okinavai régió szökőárjáról szóló híreket mutatja 2024. április 3-án, szerdán Tokióban. Japán szökőárriadót adott ki szerdán a Tajvan melletti erős rengések után. (AP Photo/Eugene Hoshiko). (AP Photo/Eugene Hoshiko)

 

A TVBS által készített videófelvételen készült képen egy férfi egy részben összedőlt épületet ellenőriz Hualienben, Tajvan keleti részén 2024. április 3-án, szerdán. Erőteljes földrengés rázta meg Tajvan egész szigetét szerda hajnalban, épületek omlottak össze egy déli városban. és szökőárriadót hirdettek, amely a déli japán szigetek partjait érinti. .(TVBS via AP)

 

A TVBS által készített videófelvételen készült képen egy nő áll egy részben összeomlott épület közelében Hualienben, Tajvan keleti részén 2024. április 3-án, szerdán. Erőteljes földrengés rázta meg Tajvan egész szigetét szerda hajnalban, épületek omlottak össze az egyik városban. és a japán szigeteken szökőárriadót hirdettek. (TVBS via AP)

 

helyi lakosok egy részben összedőlt épületből mentenek ki egy gyermeket a kelet-tajvani Hualienben 2024. április 3-án, szerdán. (TVBS AP-n keresztül) (TVBS via AP)

 

A TVBS által készített videófelvételen készült képen egy részben összeomlott épület látható Hualienben, Tajvan keleti részén 2024. április 3-án, szerdán. Erőteljes földrengés rázta meg Tajvan egész szigetét szerda hajnalban, épületek omlottak össze és szökőárriadót hirdettek. (TVBS AP-n keresztül)(TVBS via AP)

 

A Tajvani Légierő Parancsnoksága által közzétett fotón a kutató-mentő csapat tagjai bevetésre készülnek, a Tajvani Légierő C-130-as gépén a dél-tajvani pingtungi katonai légibázisról Hualien felé. (Taiwan Air Force Command via AP)

 

Utasok által megtelt dél felé tartó vonat. A vonatközlekedést felfüggesztették a tajpeji földrengés következtében áprilisban, szerdán. 2024. 3. Tajvant az elmút 25 év legerősebb földrengése rázta meg szerda reggel, csúcsidőben, AP Photo/Chiang Ying-ying)

 

 

 

 

 

Körkép.sk, SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!