(…)

 

De ennek vége. Senki se várjon azonban katarzist vagy valami hirtelen fordulatot, ez egy folyamat. Ahogy Európa elpuhulása is hosszú évtizedeken keresztül ment végbe, az ellenreakció sem egy pillanat műve lesz.

 

Sok időnk azonban nincs, hiszen a jelenlegi migrációs hullám csak előszele azoknak a folyamatoknak, amelyek a következő évtizedekben végbemennek majd a világban. Az előrejelzések szerint Afrikában 2050-re két és fél milliárd ember él majd, csak Nigériában több, mint az EU területén.

 

 hirdetes_300x300  

Teljesen nyilvánvaló, hogy isteni csoda nélkül a kontinens nem tud eltartani ennyi embert. Mi lesz, ha ez az emberáradat megindul? Nem milliók, hanem százmilliók akarnak majd Európába jönni. Mire megyünk majd akkor a politikai korrektséggel, az emberi jogi fundamentalizmussal és az ezeket kiszolgáló politikával?

 

Emelt fővel megyünk a sírba, azt hangoztatván, hogy végig hűek maradtunk Európa »közös értékeihez«? Azokhoz, amelyek az elmúlt ötven évben ledöntötték azokat az ezeréves igazságokat, amelyek naggyá tették kontinensünket.

 

Van egy másik út is. Visszatérünk a gyökerekhez. Szakítunk a hazugságokkal: azzal, hogy minden ember mindig és mindenkor egyenlő, azzal, hogy minden vallás érték – kivéve a kereszténységet –, azzal, hogy bármilyen deviáns kisebbség jogai előrébb valóak a többség érdekeinél.

 

Kemény szavak ezek, holott néhány évtizede még maguktól értetődő igazságok voltak.

 

Pontosan az a politikai elit döntötte le őket, amelyik most is igyekszik a változás útjába állni. Az, amelyik most is migránsok millióit hozná Európába. Ezért a hazug tanok megtagadásával együtt terjesztőiket is meg kell tagadni.

 

Jövőre választásokat tartanak majd Németországtól Franciaországig, Olaszországtól Csehországig. A lehetőség adott lesz tehát Európa polgárainak, hogy válasszanak: visszatérnek az igaz­sághoz, vagy csendben belenyugszanak, hogy az európai ember ideje lejárt.

 

Magyar Idők, Kovács István: Nyugat-Európa teljesen védtelen

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!