Muszlim polgármestere lesz Londonnak. Ízlelgessük ezt a mondatot! (…) a világ második pénzügyi központjában, Európa megkerülhetetlen metropolisában lesz az első ember olyasvalaki, aki szabadidejében mecsetbe jár, és Allah segítségét kéri napi harcaiban a hitetlen gyaurokkal szemben.

 

(…) ha így haladunk, nemcsak a patinás futballklubok mennek át muzulmán tulajdonba: idővel komoly nyomást fognak gyakorolni a ma még pöttöm trónörökösre is, hogy a brit nép kedvéért valamely öbölbéli monarchiából hozzon arát…

 

(…) a mélyben másról van szó. Például ama statisztikáról, hogy a bevándorló vagy bevándoroltatott muszlim menekültek kilencven százaléka eleve balra, nem pedig jobbra szavaz.

 

 hirdetes_300x300  

A kvótarendszert szorgalmazó baloldali pártok tehát nemcsak munkaerő-, hanem voksimportot is remélhetnek az európai etnikai, vallási és civilizációs arányok megborításával, a hagyományok áthangszerelésével. Pirruszi győzelem lesz ugyan, de győzelem.

 

Aztán persze felvetődik majd, hogy politikailag inkorrekt olyan végzetesen elfogult dolgokat tanítani az iskolákban, mint a Roland-ének vagy nálunk az Egri csillagok.

 

(A törökök már most is tiltakoztak a „török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja” versike igazságtalannak tartott szerepeltetése ellen az általános iskola alsó tagozatában. Helyette nyilván Szulejmánt néznének iskolatévé gyanánt, amiben a züllött magyarok Mohácsnál megérdemelték a sorsukat.)

 

Magyaridok.hu – Csontos János: Londonisztán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!