(…) De hát tegyük a kezünket a szívünkre: akkora nagy jelentősége, tétje van ennek a voksolási cécónak? Az egész olyan, mint amikor a török hadak egy végső nagy rohamra indultak az egri várvédők ellen, mielőtt eltakarodtak volna.

 

Nem véletlenül mondta azt Rogán Antal a kötcsei pikniken, hogy az EP-ben a bevándorláspárti többség egy utolsó kétségbeesett támadást indított hazánk ellen. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter arról is beszélt, mindegy, milyen döntés születik, mert a bevándorláspártiak véleménye egyre kevésbé számít. És valóban: ugyan mit tudnak kezdeni velünk azok a bukott politikusok, akik már vágják a centit a jövő tavaszi EP-választás előtt?

 

Ez a mostani gyűlöletpartijuk a hattyúdaluk – már ha nem erős túlzás velük összefüggésben egy nemes vízimadár emlegetése. Sokkal egzaktabb talán, ha a béna kacsához hasonlítjuk az Európai Parlament illegális migrációba szerelmes képviselőit.

 

 hirdetes_300x300  

Semmi esélyük, hogy az Európai Tanácson is áterőltessék a gyűlöletdokumentumukat, ha mégis a szájuk íze szerint szavazna az EP többsége. Mire beindítanák ellenünk a nagy rakétákat, a legtöbben már legfeljebb madártávlatból szemlélhetik az unió törvényhozását, mert a választók kontinensszerte kiszavazzák őket jövő májusban. (…)

 

Magyar Idők, A HATTYÚDAL

Nyitókép: bocskairadio.org

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!