Szépen gyarapodik blogunk Facebook-oldala.  Azután, hogy kicsit rágyúrtunk, a Körkép regisztrált rajongóinak száma rövid időn belül átlépte a 100 főt, jelenleg pedig már 124-nél tartunk. Arra biztatunk minden kedves Facebook felhasználó Körkép olvasót, hogy csatlakozzanak hozzánk, értékeljetek, kommentáljatok bátran.

Ami klubtagjaink eddigi statisztikáját illeti, íme néhány érdekesebb számadat:

facebook-korkep

Mint az látható, nemek szerinti eloszlásban az arány 59 : 40 %  a férfiak javára, ami közel sem mutat annyira férfi-dominanciát, mint más blogok esetében. A korösszetétellel szintén elég biztató. 18-tól kezdve egészen 55+-ig az összes korosztály olvas bennünket, úgy a nők, mint a férfiak esetében. Mindkettőnél a legnépesebb a 25-34 éves korcsoport, de nőknél a 18-24 korosztály is erős.

A legaktívabb országaink Szlovákia, Csehország, Magyarország és az Egyesült Államok. Ami a területi megoszlást illeti, rajongótáborunk több mint fele Szlovákiából, ezen belül is elsősorban Pozsonyból olvas bennünket.

Csatlakozzatok, mondjátok el véleményeteket, értékeljetek! Mindenkit szeretettel várunk a Körkép saját Facebook-oldalán. Köszönjük.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!