Tetszik amit csinálunk? Támogassa a Körképet! - Körkép.sk

Hirdetés (X)

média

Tetszik amit csinálunk? Támogassa a Körképet!

Olvasóink bizonyára már észrevették, hogy néhány napja egy felhívát tettünk közzé oldalunkon, melyben arra biztatjuk Önöket, hogy ha csak szimbolikus összeggel is, de támogassák a Körképet. Az elmúlt időszakban ennek köszönhetően több, nagylelkű felajánlást is kaptunk, amit ezúton is köszönünk.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk olvasóink igényeire, és szeretnénk, ha működésünkben is egyre inkább az olvasóinkra támaszkodhatnánk.

 

 

SJE Nyílt nap

Arra kérünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy szükség van egy ilyen hangvételű, értékrendű médiumra, ha úgy gondolja, hogy szükség van a Körképre, az támogassa működésünket rendszeresen legalább havi két euróval.

 

Hogyan?

 

Nagyon egyszerű. A támogatás feliratra kattintva az alábbi keretben tüntessük fel, hogy egyszeri, vagy rendszeres támogatásról van-e szó, majd adjuk meg az összeget és egy email címet. A megadott címre elküldjük a Körkép.sk kiadójának bankszámlaszámát, melyre a felajánlás elküldhető.

 

Közösséget építünk, Önökkel!

 

 

Népszerűségünk és ismertségünk hétről hétre növekszik. A Körkép.sk olvasótábora jelenleg havi 80 ezer olvasó. Működésünket már akár havi 2 euró!! is nagyban segíti.

 

Köszönjük a támogatást.

 

Kezdeményezésünkről bővebben itt olvashat.

 

A Körkép.sk szerkesztősége

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket