Nemcsak olvasótáborunk egyre népesebb, de nagy örömünkre szolgál, hogy a Körkép.sk előfizetőinek száma is egyre növekszik.

 

2019 októberében már meghaladta az 1100-at azon személyek száma, akik az elmúlt időszakban közösségi finanszírozásként egyszeri vagy rendszeres, kisebb vagy nagyobb összeggel támogatták a Körképet.

 

Előfizetés, hitelesség

 

 hirdetes_300x300  

Mindezt portálunk hitelességének visszaigazolása, melynek megőrzése prioritás számunkra. Főleg úgy, hogy a Felvidéken a Körkép.sk maradt az egyedüli magyar hírportál, mely mögött nem áll sem politikai párt, sem oligarchák. Csak az olvasók és a hirdetők.

 

Ők viszont egyre többen, 2019 szeptemberében például közel 153 ezer egyedi olvasónk volt, akik közül a legtöbb, mintegy 75 ezer olvasó Felvidékről érkezett.

 

2 és 200 euró közötti támogatások

 

Köszönjük mindenkinek, akik az elmúlt időszakban jellemzően 2 euró és 200 euró közötti összeggel támogatták portálunk működését. Ígérjük, igyekszünk megszolgálni a belénk fektetett bizalmat.

 

Aki pedig úgy gondolja, hogy csatlakozna népes támogatói körünkhöz, és havonta legalább 2, ideális esetben rendszeresen, havi 5 euróval, vagy bármilyen hirdetéssel támogatna bennünket, az ezen a linken keresztül megteheti.

 

Támogassa a körképet

Erősítsd a Körkép.sk véleményformáló erejét

 

Elég, ha megadja email címét, a felajánlott összeget, illetve jelzi, hogy egyszeri, vagy rendszeres támogatásról, vagy hirdetésről van-e szó, mi pedig mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

 

A felvidéki magyarság az elkövetkező hónapokban fontos időszak előtt áll. Ha úgy gondolják, fontos tovább erősíteni a Körkép.sk véleményformáló erejét, kérjük támogassanak bennünket.

 

Köszönjük.

 

A Körkép.sk 14 fős csapata

Megosztás:
Címkék: Körkép.sk

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.