Nyitókép: Körkép.sk (montázs)

 

Két meghatározó ember is távozott az elmúlt hetekben az Új Szóból, vagy legalábbis más szerkesztőségekben is vállalnak egyszerre munkát. Mindketten a Most-Híd parlamenti bejutásán dolgozó hírportáloknál kaptak feladatot. Míg Bőd Titanilla a hidas Bumm.sk, Lajos P. János immár a Világi Oszkár felügyelte Paraméternél (is) tevékenykedik.

 

MKP holdudvar

 

A Körkép.sk információi szerint nem elégedettek az MKP holdudvarában azzal, hogy milyen teljesítményt nyújt a Menyhárt József vezetése alatt euró milliókkal kitömött Ma7, hírek.sk és felvidék.ma. Kampányban ezt természetesen nyíltan senki sem hangoztatja, a kulisszák mögött azonban egyre inkább téma a drága, de gyenge teljesítményük.

 hirdetes_300x300  

 

Király Zsolt: Az MKÖ a küszöb alatt. A csicskamédia csak a pénzt viszi, de nem teljesít

 

A felvidéki magyar viszonylatban soha nem látott pénzcsomaggal támogatott, csicskamédiának tartott hármas ugyanis egyáltalán nem képes tematizálni a közbeszédet, befolyásoló erejük szinte észrevehetetlen, stúdióbeszélgetéseiket alig pár tucatnyian nézik. Ami óriási hátrány a politikai túléléséért küzdő Magyar Közösségi Összefogás számára.

 

Rajtuk kívül Nyitra megye MKP-s alelnökének köszönhetően nemrég egy másik regionális hírportál is indult, egyelőre vegyes eredménnyel.

 

Most-Híd holdudvar

 

A Most-Híd érdekeltségi körébe tartozó Bumm.sk közben az Új Szótól távozott Bőd Titanillára csapott le. A sportrovatot évek óta vezető tapasztalt sportújságíró ugyanis információink szerint azért orrolt meg eddigi munkaadójára és távozott csapot-papot hátrahagyva, mert nem kapott kiutazási engedélyt a júliusban kezdődő tokiói nyári olimpiára. Bőd rendszeres látogatója volt újságíróként az olimpiai játékoknak, de a Penta most megtagadta tőle az akreditációt.

 

A képen a következők lehetnek: 3 ember, köztük Norbert Molnár, , mosolygó emberek
Lajos P. János (balra), Bőd Titanilla (középen) és Molnár Norbert korábbi Új Szó főszerkesztő. Kép: Facebook

 

Lajos P. János Paraméteres szerepvállalása szintén friss hír. A legelfogultabb MKP ellenes újságíróként ismert Lajos P. szintén az Új Szónál dolgozott annak belpolitikai rovatvezetőjeként, majd a Penta érkeztével lett megbízott főszerkesztőjeként.

 

Egyelőre egyikük sem szerepel az említett két portál impresszumában.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.