A nemrég megrendezett „pozsonyi magyarbuliban“ kellemetlen meglepetésben volt részem, amikor a pincér cseppet izetlenkedett a BL meccs második félidejének kezdete előtt a kapcsolóval, és csak harmadik nekifutásra sikerült meggyőzni őt, hogy a mentálisan retardáltak csoportjába tartozik és orvosi segítségre szorul. Nem így a Presstige szerkesztőgárdája, akik most is bizonyították, hogy nagy fába vágott fejszéjükkel színvonalas és élvezetes regionálisan megjelenő egyetemi központú faintos kis havilapot dobtak össze.

A rengetek olvasnivaló között megakadt a szemem egy interjún, amelyet az említett újság egyik szerkesztője készített a blogunk egyik képviselőjével. A belső elhárítás azóta keményen dolgozik az illető személyének felderítesében. Többek között olyan információk szivárogtak ki, hogy mikor alakult a blog és milyen céllal. Hogy kik írnak, ill. írhatnak ide. Milyen változásokat tervezünk, meg miegymás.

De már asszem gatyába kellene rázni az embereket, hogy ne csak sörözni járjanak, meg szórakozni, hanem vessenek pár sort a köznépre is, és ne csak a Mákot meg a Presstige-t olvassák, hanem a sportrovatok mellett a többi témára is szánjanak pár percet, hogy hozzá tudjanak szólni olyan témákhoz, mint pl. a betakarítás.   

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!