Nem, kedves Olvasó, nem te lettél hirtelen színvak, még csak nem is rossz címet írtál be. Bizony, az új Körkép csillog előtted 🙂 Mint ahogy azt itt és itt korábban már hírül adtuk, augusztus 6-án voltunk öt évesek, ami bizony nagy idő nekünk, így a szépségipari trendeknek megfelelően, mi is ráncfelvarráson estünk át.

Mert a változás szükségszerű. Úgy gondoltuk, a minimalisztikus dizájn jobban illik egy olyan blogportálhoz, amelynek a véleménye számít, olvasóink pedig megérdemlik a modern kornak megfelelő, felhasználóbarát funkciókat.

Öt év nagy idő. A Körkép esetében ez 51 szerzőt, 1002 bejegyzést, 5168 hozzászólást, 916748 oldalmegtekintést, 191 523 olvasót jelent 116 országból. Augusztusban öt évesek lettünk, öt éve már, hogy együtt gondolkodunk ezen a portálon. Közösen olvasóinkkal.

Nagy volt az út idáig

Volt jó pár bejegyzés, ami nagy port kavart, csúcspolitikusokat billentettünk ki lelki egyensúlyukból, de fenyegettek meg minket perrel is. A fiatalabb nemzedék pedig csak tátott szájjal bámul, amikor arról mesélünk, milyen is volt, mikor Facebook és minden egyéb reklám nélkül a digitális kőkorszakban szinte egyenként szedtük össze a napi 60-70 olvasót, a cél pedig a napi 150 látogató elérése volt. Ma már kijelenthetjük, hogy ezrek olvasnak bennünket, ami jó érzéssel tölt el, mivel azt mutatja, van igény arra, amit csinálunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi voltunk az elsők, akik a szlovák nyelvű blogolással is megpróbálkoztak, s bar az eleje kissé döcögős volt, de mostanra a havi egy szlovák cikk belefér, es megpróbáljuk ezt a jövőben tovább javítani. Annál is inkább, mivel az olvasottsági mutatók szerint van rá igény, még ha a szlovák nyelvű média igyekszik is elhallgatni a magyarok által szlovákoknak szlovákul irt írásokat.

 hirdetes_810x300  

A jelmondatunk viszont maradt a régi – „Nem hiszünk az objektív nézőpontban, így magunkról se állítjuk, hogy elfogulatlanok vagyunk. Nem a pártatlanságra törekszünk, hanem arra, hogy anélkül alkossunk véleményt, hogy ebben minket bármilyen párt, kormány vagy  nagyhatalmi szereplő befolyásolna.  Nem tartjuk magunkat tévedhetetleneknek, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy gondolkodjunk, s szellemi tevékenységünk eredményét papírra vessük.“

Es továbbra se vesszük magunkat túl komolyan, hiszen a humor nélkül ….

Fogadjátok hát szeretettel az új honlapunkat, mi pedig örülni fogunk, ha elmondjátok róla a véleményeteket. A legérdekesebb véleményt, javaslatot megfogalmazó olvasónkat Körkép pólóval ajándékozzuk meg. A konstruktív javaslatokat igyekszünk megfogadni, hisz maga az oldal fejlesztése még nem fejeződött be teljesen. Töltsük meg együtt tartalommal a Körképet. Gondolkodjunk közösen.

A Körkép csapata

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Körkép Facebook-rajongói oldalához, de követhetsz minket a Tumblr-en és a Twitteren is!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!