Szerdán (szeptember 21-én) reggel 7 és délután 4 óra között javítási munkálatok miatt lezárásra kerül a pénteki vonatbalesetben megsérült vasúti átjáró Nagymegyeren. A 63-as főúton közlekedőket várhatóan Ekecs felé terelik majd.

 

A Szlovák Államvasút (ZSR) hivatalos honlapja szerint Nagymegyer és Nemesócsa között szerdán és csütörtökön 09:00 órától 15:00 óráig szünetel a vonatközlekedés. A RegioJet weboldalán már jelezte, hogy az érintett szakaszon pótlóbuszokat indít. A magánvasúti társaság arra is figyelmeztet, hogy tekintettel a körülményekre 15 perces késésekre lehet számítani.

 

A ZSR közleménye szerint több helyen is korlátozzák a vasúti forgalmat a héten karbantartási munkálatok miatt. Balogfalva és Ajnácskő között szintén szerdán 08:35 – 14:10 között lesz vasúti korlátozás, a Nagymegyer-Alistál szakaszon pedig pénteken 08:50 – 15:10 között, a RegioJet itt indít pótlóbuszokat utasai számára. Csütörtökön és pénteken a Rimaszombat-Rimabánya szakaszon 7:30-12:30 között szintén a vasúti forgalom korlátozására kell számítani.

 

 hirdetes_810x300  

További tervezett korlátozásokról ide kattintva olvashat.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: cas.sk/archív

 

Kapcsolódó cikkeink:

Nagymegyeri vonatbaleset: Mesterséges kómában tartják a mozdonyvezetőt

 

Vonatbaleset történt Nagymegyernél

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!