Elhunyt George Michael. Az énekes-dalszerző világsztárt 53 éves korában, angliai otthonában érte halál.

 

FRISSÍTVE: 9.55

 

Szívelégtelenségben halt meg 53 éves korában George Michael –  adta hírül a TMZ internetes portál.  A világsztárt álmában érte a halál, fájdalommentesen. A lap azt is tudni véli, hogy az énekes nem volt beteg. Sőt, egy, az életéről szóló filmen dolgozott, amelyet márciusban terveztek bemutatni.

A halálhírt az előadóművész publicistája jelentette be hétfő hajnalban, és a rendőrség is megerősítette. A rendőrség nem közölte George Michael halálának pontos okát, de azt egyértelművé tette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

 

 hirdetes_810x300  

Publicistájának közleménye szerint az énekes, aki az 1980-as évek elején az Andrew Ridgeley-vel, gyermekkori barátjával alapított Wham! duó tagjaként vált ismertté, majd szólókarrierjével is hatalmas sikert aratott, Oxfordshire megyei otthonában “csendben elaludt”.

 

George Michaelt már korábban súlyos egészségi problémák és szenvedélybetegségek gyötörték.

 

Öt éve, 2011 telén saját szavai szerint is épphogy túlélte hirtelen rátört tüdőgyulladását, amellyel egy bécsi kórházban kezelték csaknem egy hónapig. Hírek szerint az énekes egy ideig válságos állapotban volt.

 

BBC, MTI

Nyitókép: EPA/PEER GRIMM

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!