Nyitókép forrás: eTrend.sk

 

A Tesla és SpaceX innovációs óriásvállalatok elnök-vezérigazgatója, Elon Musk úgy döntött, hogy eladja Los Angeles-i luxusvilláját.

 

A 280 négyzetméteres lakterületű ingatlant Musk még volt feleségével vásárolta öt évvel ezelőtt, és az amerikai metropolisz belvárosától mindössze 15 kilométerre található, a Brentwood luxusnegyedben.

 

2014-ben Musk még 3,69 millió dollárt fizetett érte, most 4,5 millió dollárért akarja eladni. Az ingatlanügynökség elegáns, fénybarát villaként jellemzi az épületet, amelyben négy háló, három fürdő, egy hatalmas terasz, sós vizes medence találhat. A kilátás festői: az óceán a város és a kanyon látképe tárul a lakók elé.

 hirdetes_300x300  

 

Forrás: eTrend.sk

 

A Forbes jellemzése szerint az épület felszereltsége egy űrhajóéhoz hasonlít, futurisztikus és rendkívül modern berendezések vannak a konyhában is.

 

A központi hálóhelység a második emeleten található, az épület napsütötte felén, és a közvetlenül a konyhára nyílik.

 

 

Az épület jól gazdálkodik a természetes fénnyel, hatalmas, a padlótól a plafonig érő ablakok engedik be a napsütést. Az épület pár méterre van az útról, a magánéletet „élőkerítés”, magyarul jól gondozott sövény és kert biztosítja.

 

Természetesen nem hiányozhat az épületből a méregdrága biztonsági rendszer, az elektronikus sötétítő rendszerek és a klíma sem.

 

 

Forrás: eTrend.sk

 

Forrás. eTrend.sk

 

eTrend.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!