Nyitókép: TASR/AP

 

Az egészségügyi minisztérium újabb telefonos ügyfélszolgálatot létesített, mivel egyre nagyobb az érdeklődés a koronavírus iránt – tájékoztatott szerdán Zuzana Eliášová, a tárca szóvivője.

 

Mivel rendkívül nagy az érdeklődés a kínai koronavírussal kapcsolatos praktikus információk iránt, ezért az egészségügyi tárca újabb telefonvonalat létesített. A 0918 659 580-as telefonszámon a szakemberek a hét összes napján 0-24 órában az érdeklődők rendelkezésére állnak.

 

 hirdetes_300x300  

A telefonos ügyfélszolgálat elsősorban azoknak a polgároknak nyújthat segítséget, akik a koronavírus tüneteinek észlelésekor nem tudják mitévők legyenek.

 

Az új telefonos ügyfélszolgálat a Besztercebányai Regionális Közegészségügyi Hivatal (RÚVZ BB) égisze alatt alakult meg. Az érdeklődőknek pedig a RÚVZ BB epidemológiai részlegének munkatársai adnak pontos információt és útmutatást a vírussal kapcsolatban.

 

A hétfőn létrehozott 0917 222 682-es telefonszám, illetve a [email protected] e-mail cím továbbra is működik. Ezt a telefonszámot és e-mail címet a Közegészségügyi Hivatal (ÚVZ) hozta létre az új koronavírussal kapcsolatban.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.