Nyitókép: GettyImages

 

A Ryanair ír fapados légitársaság egyetlen Olaszországból Pozsonyba, illetve Pozsonyból Olaszországba tartó járatát sem törli – tájékoztatott Veronika Ševčíková, a pozsonyi reptér szóvivője.

 

A Ryanair összes járata közlekedik

 

 hirdetes_300x300  

A Ryanair a szlovák fővárosból továbbra is működteti a rendszeres járatait Milánó-Bergamóba, Bolognába, Róma-Ciampinóba és Algheróba.

 

 „Jelenleg a Rayanair összes járata normálisan közlekedik, és az összes közegészségügyi utasítást igyekszünk betartani“

 

– erősítette meg a légitársaság.

 

A Wizz Air csökkentette az olaszországi járatok számát

 

A Ryanairrel ellentétben a WizzAir magyar fapados légitársaság csütörtökön megerősítette, hogy március 11-től április 2-ig korlátozni fogja az Észak-Olaszországba tartó járatai számát, mivel a koronavírus miatt csökkent a kereslet ezen járatok iránt.

 

A légitársaság bejelentette, hogy a fent említett időszakban 60%-kal csökkenti a szállítási kapacitását Olaszországba. A csökkentés azokat a járatokat érinti, amelyek Ausztriából, Magyarországról, Bulgáriából, Albániából és Grúziából közlekednek Olaszországba.

 

Azokat az utasokat, akiknek a foglalását a változás érinti, automatikus tájékoztatják, legkésőbb 14 nappal a tervezett utazás előtt. A légitársaság a törölt járat helyett egy másik járatot kínál fel az utasoknak.

 

Az easyJet szintén korlátozott számban indít járatokat Olaszországba

 

Az easyJet brit légitársaság a koronavírus terjedése miatt úgy döntött, hogy törli járatai egy részét, beleértve az Olaszországba tartókat is.

 

A légitársaság tájékoztatása szerint a koronavírusos fertőzések számának növekedése miatt Észak-Olaszországban rendkívül megcsappant a kereslet a repülőjegyek iránt, emellett az Észak-Olaszországba induló vagy onnan érkező járataik feltöltése is problémát okoz.

 

SME

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!