Nyitókép forrása: omediach.sk

 

A Fun Media Group ma bejelentette, hogy április 1-jétől megszűnnek létezni a hokej.sk, a profutbal.sk, az f1.sk, az infosprávy.sk, a beauty.sk, a mobil.sk és az auto.sk portálok. Az ügy hátterében a hivatalos közlések szerint gazdasági okok húzódnak meg.

 

„Sajnáljuk, hogy be kell fejeznünk az együttműködést több emberrel is, akik az érintett honlapokon hozzájárultak a tartalom készítéséhez. Sajnos az állandóan változó online körülmények és az elmúlt hetek, hónapok globális eseményei a stratégiánk átértékelésére kényszerítettek bennünket”

 

fogalmazott Rastislav Dutka, a Fun Media Group elnök-vezérigazgatója. A csoporthoz tartoznak az olyan szélesebb körben is mert médiumok is, mint a funradio.sk, a spravy.sk és maga a Fun Rádio.

 

 hirdetes_300x300  

Április egytől teljesen leállnak a beuty.sk és mobil.sk oldalak, az auto.sk pedig korlátozott módban fog csak futni, az infosprávy.sk-t pedig magába olvasztja a spravy.sk. Ugyanez a sors vár a profutbal.sk-ra, az f1.sk-ra és a hokej.sk-ra.

 

A Fun Media Group Boris Kollár, a parlament elnökének érdekeltségébe tartozik.

 

Nem ez az első eset, hogy nehéz döntésre kényszerül a koronavírus miatt egy szlovákiai médiacsoport. Nemrég a PENTA érdekeltségébe tartozó News and Media Holding elbocsátásokba kezdett a hirdetésekből származó bevételek drámai visszaesése miatt. Nyolc embert bocsátottak el, köztük a főszerkesztő-helyettest is.

 

Körkép.sk, Omediach.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!