Van még mit tanulnia online kommunikáció terén az MKP "régi-új" vezetésének - Körkép.sk
Hajnalka
  • HUF: 385.38
  • USD: 1.08
  • 2 °C
  • 8 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Van még mit tanulnia online kommunikáció terén az MKP “régi-új” vezetésének

Zavarba ejtő kép jelent meg az MKP hivatalos Facebook-oldalán

Nyitókép forrása: pxhere.com

 

Zavarba ejtő kép jelent meg az MKP hivatalos Facebook-oldalán. Először azt hittük, az MKP illetékesei csak viccelnek. De tévedtünk.

 

A Magyar Közösség Pártja kedden koraeste megosztott Fb-bejegyzésében egy fotó látható, amely első ránézésre Őry Péter, Menyhárt József, Kocur László, Potápi Árpád János és Czimbalmosné Molnár Éva főosztályvezető videókonferenciáját ábrázolja.

 

SJE Nyílt nap

 

„Potápi Árpád János államtitkár úrral valamint Czimbalmosné Molnár Éva főosztályvezető asszonnyal egyeztetettet az MKP. A párt ügyvivő testülete nevében Őry Péter, Menyhárt József valamint Kocur László igazgató tájékoztatott. A megbeszélésen szóba került a közösség jövője, az esedékes Nemzeti összetartozás napja valamint a magyar – szlovák határnyitás kérdése is.”

 

– olvasható a bejegyzésben. Csak épp az nem derül ki belőle, hogy az illusztrációként használt fotó egy silány minőségű montázs. A kép ugyanis, amelyre ráillesztették a résztvevők arcait, ingyenesen letölthető egy fotóbankból.

 

Forrás: pxhere.com

 

Lehetne ezt még tovább csűrni-csavarni, akár az igénytelen, jellemző, sokatmondó szavak ragozásával, mi több, fokozni is. Főleg, hogy felnagyítva az is kiderül, Őry Péternek, az MKP várható következő elnökének egy darab a vállából is hiányzik. Mintha valahonnan kivágták volna a képet…

 

Itt tart ma az MKP  „átmeneti” vezetése a PR-kommunikáció terén. Hogy mit gondol Őry, Menyhárt, Kocur önmagáról, kevésbé fontos. Az sokkal inkább, hogy az MKP, Potápi Árpád János, Czimbalmosné Molnár Éva, és főleg, a felvidéki magyar választó sokkal többet érdemel.

 

És hogy hogyan csinálják ezt az igazán nagyok? Mutatunk 1-1 példát Orbán Viktortól és Szijjártó Pétertől:

 

Budapest, 2020. május 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök részt vesz a visegrádi országok és Németország vezetőinek videókonferenciáján 2020. május 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Forrás: Szijjártó Péter facebook-oldala

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 9 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket