Nyitókép forrása: pxhere.com

 

Zavarba ejtő kép jelent meg az MKP hivatalos Facebook-oldalán. Először azt hittük, az MKP illetékesei csak viccelnek. De tévedtünk.

 

A Magyar Közösség Pártja kedden koraeste megosztott Fb-bejegyzésében egy fotó látható, amely első ránézésre Őry Péter, Menyhárt József, Kocur László, Potápi Árpád János és Czimbalmosné Molnár Éva főosztályvezető videókonferenciáját ábrázolja.

 

 hirdetes_300x300  

 

„Potápi Árpád János államtitkár úrral valamint Czimbalmosné Molnár Éva főosztályvezető asszonnyal egyeztetettet az MKP. A párt ügyvivő testülete nevében Őry Péter, Menyhárt József valamint Kocur László igazgató tájékoztatott. A megbeszélésen szóba került a közösség jövője, az esedékes Nemzeti összetartozás napja valamint a magyar – szlovák határnyitás kérdése is.”

 

– olvasható a bejegyzésben. Csak épp az nem derül ki belőle, hogy az illusztrációként használt fotó egy silány minőségű montázs. A kép ugyanis, amelyre ráillesztették a résztvevők arcait, ingyenesen letölthető egy fotóbankból.

 

Forrás: pxhere.com

 

Lehetne ezt még tovább csűrni-csavarni, akár az igénytelen, jellemző, sokatmondó szavak ragozásával, mi több, fokozni is. Főleg, hogy felnagyítva az is kiderül, Őry Péternek, az MKP várható következő elnökének egy darab a vállából is hiányzik. Mintha valahonnan kivágták volna a képet…

 

Itt tart ma az MKP  „átmeneti” vezetése a PR-kommunikáció terén. Hogy mit gondol Őry, Menyhárt, Kocur önmagáról, kevésbé fontos. Az sokkal inkább, hogy az MKP, Potápi Árpád János, Czimbalmosné Molnár Éva, és főleg, a felvidéki magyar választó sokkal többet érdemel.

 

És hogy hogyan csinálják ezt az igazán nagyok? Mutatunk 1-1 példát Orbán Viktortól és Szijjártó Pétertől:

 

Budapest, 2020. május 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök részt vesz a visegrádi országok és Németország vezetőinek videókonferenciáján 2020. május 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Forrás: Szijjártó Péter facebook-oldala

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 9 olvasónak tetszik ez a cikk.