Nyitókép: Körkép.sk

 

Egymásnak adják a kilincset a nemrég újranyílt nyékvárkonyi Aranykárászban. A merész ambíciókkal indult helyi magyar csárda gyorsan beverekedte magát a Csallóköz keresett éttermei közé. A vasárnapi élő cigányzenés, korlátlan ételfogyasztást biztosító büfé ebédeire hetekkel előre kell asztalt foglalniuk az érdeklődőknek.

 

Fitus Szabolcs étteremtulajdonos a Körképnek elmondta, hogy olyan helyet indított, ahol feledhetetlen hangulatú környezet várja a vendégeket.

 

 hirdetes_810x300  

 

Csárdatál két személyre. Kép: Körkép.sk

 

„Tehetséges szakácsokkal dolgozok, fiatal, ambíciózusos, ügyes pincérekkel és olyan ételekkel, melyek a magyar konyhára jellemzőek. Itt említeném a hortobágyi palacsintát, a magyar konyha egyik kuriózumaként a halászlevet, a betyár gyulyáslevest, a Budapest bélszínt, a hortobágyi szürkemarha pörköltet vagy a szigetközi harcsapaprikás túrós-csuszával. De a dunai fogas és sült pisztráng Molnárné módra sem maradhat ki a felsorolásból.“

 

Az elmúlt napokban mi is meglátogattuk az Aranykárászt, hogy étlapjáról bemutassuk olvasóinknak az ott készülő, legnépszerűbb ételeket.

 

A nyékvárkonyi Aranykárász magyar csárda ismét a Csallóköz népszerű éttermei között – Képriport

 

Mit kell tudni a Torkos Csütörtökről?- kérdeztük az étteremtulajdonost.

 

„A torkos csütörtök részeként svédasztalos vacsora várja a vendégeket az Aranykárászban 9,50 euróért egy személyre, ami egyúttal korlátlan ételfogyasztást jelent. 17.00 és 21.00 óra között az élő cigányzene mellett sült tarja, rakott krumpli, sült hurka, sült kolbász, töltött paprika, kolbászos savanyú káposztaleves várja a vendégeket korlátlan mennyiségben”

 

– tudtuk meg Fitus Szabolcstól.

 

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre asztalt foglalni, mégpedig a következő telefonszámon:

0904 369 641

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.