Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea

 

Miután az élelmiszert árusító üzletláncok a kijárási tilalom ellenére is nyitva lehetnek, érdemes megnézni, hogy melyik, lakhelyünkhöz legközelebbi üzletet mikor látogathatjuk meg. Az alábbiakban a leginkább elterjedt üzletláncok nyitvatartási rendjét gyűjtöttük össze.

 

Billa

 

A Billa december 25., 26., valamint január 1. és 6. kivételével szinte mindenhol nyitva lesz. Legtöbb üzletében december 24-én reggel 6:30-tól egészen 11 óráig várja a vevőket. A részletes nyitvatartási rend itt érhető el.

 

 hirdetes_300x300  

Tesco

 

A Tesco online megrendelések kiszállítását is vállalja, bár december 24-én, 25-én és 26-án ez a szolgáltatása nem lesz elérhető. Szenteste 11 órakor zárnak a Tesco üzletei, 25-én és 26-án zárva tartanak, majd 27-én átlagosan 7 órakor nyitnak. Hétközben a megszokott nyitvatartási rend szerint várják vásárlóikat, szilveszterkor azonban legkésőbb 19 órakor bezárják üzleteiket. Január 2-án reggel 7-kor nyitnak a Tesco üzletei, majd a megszokottak szerint tartanak nyitva. Bővebb információk itt érhetők el.

 

Coop Jednota

 

A Coop Jednota idén sem központosította az ünnepi nyitvatartási időt, így a helyileg jóváhagyott nyitvatartási rend szerint fogadják a vásárlókat. Azoknak, akik a szlovák üzletláncban vásárolnak, érdemes utolsó látogatásuk során áttanulmányozni a helyi nyitvatartási időt.

 

Kaufland

 

A Kaufland üzletei december 23-án este 21 órakor zárnak, majd Szenteste napján 6:00-tól 11:00-ig várják vásárlóikat. 25-én és 26-án zárva tartanak, majd 27-én 8:00-kor nyitnak és este 8-ig nyitva is maradnak. December 30-ig reggel 7:00 és este 21:00 között várják a vásárlókat, majd Szilveszterkor 18 órakor bezárják kapuikat. A nyitvatartási rendről bővebben itt tájékozódhat.

 

Lidl

 

A Lidl honlapján arra figyelmezteti vevőit, hogy Szenteste napján és Szilveszterkor a nyugdíjasoknak fenntartott idősáv lerövidül, így csak 9:00 és 10:00 között biztosítják számukra a kizárólagosságot.

 

lidl.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!