Kérastase predstavuje novú diagnostickú službu starostlivosti o vlasy, ktorá bola prvýkrát exkluzívne predstavená v USA a zdôrazňuje profesionálnu odbornosť spoločnosti Kérastase v oblasti starostlivosti o vlasy.

 

Inovácie starostlivosti o vlasy od Kérastase

 

Od svojho založenia v roku 1964 ponúka Kérastase viac ako len vlasové produkty so skúsenosťami z profesionálnej luxusnej starostlivosti o vlasy. Ako preferovaný partner kaderníkov sa značka vždy pýšila tým, že ponúka prémiové výrobky, ale zároveň ponúka svojim zákazníkom špičkové znalosti o vlasoch a problémoch s vlasmi.

 

 hirdetes_300x300  

V rámci úplnej digitálnej transformácie materskej spoločnosti L’Oréal preto značka Kérastase začína vytvárať pre svojich zákazníkov prémiové digitálne služby, ktoré pomôžu zvýšiť dosah značky a ponúknuť zákazníkom nový online zážitok.

 

Diagnostika vlasov: kľúč k starostlivosti o zákazníka

 

Pri výbere najlepších produktov starostlivosti musíte predovšetkým poznať svoje vlasy. Značka spolupracuje pri diagnostike vždy s kaderníkmi.  Ich hodnotenia pomáhajú spoločnosti Kérastase ponúknuť svojim zákazníkom ultra personalizovaný zážitok: porozumením podstaty účesu, ich potrebám a životnému štýlu, môžu nielen poskytnúť potrebnú starostlivosť, ale aj užitočnejšie odporúčania, pokiaľ ide o kozmetické výrobky a procedúry.

 

 

V spoločnosti Kérastase táto profesionálna skúsenosť teraz pokračuje aj mimo kaderníctvo: keďže budúcnosť krásy spočíva aj v personalizácii, ponúka táto značka online služby, ktoré slúžia na počúvanie potrieb zákazníkov a poskytujú im správne odpovede a najvhodnejšie výrobky pre ich individuálne potreby vlasov.

 

Je to prvý systém vysoko koncentrovaných zložiek, ktorý kombinuje a vytvára tak osobnú starostlivosť siedmych exkluzívnych patentov od spoločnosti L’Oreal Laboratories of Advanced Research.

 

Tento postup sa odporúča pre poškodené vlasy po chemickom pôsobení (napr. farbenie vlasov), poškodené vlasy pôsobením vonkajších faktorov (fény, žehličky, kulmy, slnko, more, chlad, mráz), suché alebo vyčerpané vlasy, ktoré potrebujú hlbokú výživu.

 

Postup pokračuje v niekoľkých fázach:

 

  1. Diagnostika. Master určuje primárne a sekundárne potreby vlasov. Potom zvolí vhodnú kombináciu účinných látok.
  2. Aktivácia. Správna kombinácia prírodných aktívnych zložiek a exkluzívnych technológií vytvára silný a hlboký efekt.
  3. Premena. Ultrapresná mikrodifúzia podporuje cielené pôsobenie a hlboký prienik do vlasovej štruktúry. Vlasom sa poskytuje komplexná starostlivosť.

Iba päť krokov k osobnej individuálnej dennej rutiny

 

Tento päťstupňový diagnostický nástroj vyvinutý v spolupráci s továrňou digitálnych služieb spoločnosti L’Oréal vám pomôže položiť správne otázky a získať správne odpovede.

 

Stačí pár kliknutí, pre lepšie pochopenie štruktúry vašich vlasov a vlasovej pokožky, denného režimu, hlavných starostí, životného štýlu a toho, o čom snívate pre svoje vlasy.  To je všetko! A Vaše výsledky sú pripravené.

 

Na obrazovke dostane užívateľ osobnú diagnózu a liečebný režim, ktorý vyhovuje.  Plne prispôsobený program, každá kombinácia produktov je jedinečná.

 

(x)

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!