Nyitókép forrása: Úrad vlády SR

 

Június első napja hagyományosan a gyerekeké. Ebből az alkalomból Eduard Heger (OLaNO) kormányfő ellátogatott Horvátgurab (Chorvátsky Grob) alapiskolájába, ahol a hatodikos diákokkal beszélgetett. A gyerekek az oltásról és a koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméletekről is kérdezték a miniszterelnököt.

 

„A gyerekek nagyon befogadók és bár úgy gondoljuk, hogy néhány téma nagyon távoli számukra, épp az ellenkezője az igaz. A járványügyi intézkedések őket is érintették. Az osztálytársaikkal való kapcsolat nélkül maradtak, otthon tanultak. Ez az idő nagyon hiányzik nekik és nekünk ezt pótolnunk kell. Ezért nagyon örülök, hogy ma közvetlenül beszélgethettem velük arról, hogy hogyan élték meg ezt az időszakot”

 

fogalmazott Heger.

 

A gyerekek teljes mértékben kihasználták a kormányfő jelenlétét iskolájukban és nem féltek szemtől szemben kérdezni tőle. Rákérdeztek például, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a miniszterelnöki munkának és hogy hova mindenhova kísérik őt testőrei. Heger arról is beszélt a gyerekeknek, hogy volt-e valaha szerelmes egy osztálytársába, vagy hogy játszik-e számítógépes játékokat.

 hirdetes_300x300  

 

forrás: Úrad vlády SR

 

Körkép.sk/A Kormányhivatal sajtóközleménye

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.