Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Többen rakták meg kosaraikat, bevásárlószatyraikat különféle termékekkel, terményekkel… A gyermekek nagy örömükre arcfestésen is részt vehettek.

 

Szombaton ismét megnyitotta kapuit a mátyusföldi piac. Az emberek már megszokták, hogy szinte minden hónapban ellátogatnak Tallósra. Mi is számtalan ismerős arccal találkozunk. Megtudtuk, többen azért is visszatérő vendégek, mert egy-egy gazda, termelő, kézműves termékeivel, alkotásaival kimondottan elégedettek. Így nem is keresnek mást. Jómagunk is így vagyunk ezzel. Akár friss zöldségre, kézműves alkotásra, a Boróka Méhészet krémmézére, zamatas gyümölcsökre, vagy épp szörpökre van szükségünk. Manapság nem is telik el olyan hétvége, hogy ne a piacokról származó zöldségből főznénk levest.

 

 hirdetes_810x300  

 

Jó volt a piacon lenni – hallottuk ezt több vásárlótól is. Hálásak a szervezőknek, hogy időt szánnak a szervezésre.

 

 

A július 10-i piacon nagy sikert arattak a virágok, a kiváló Horena sütemények és a krémmézek. Természetesen, a felsorolásból nem hagyhatjuk ki a zöldségeket, gyümölcsöket sem. Sokan ezen a piacon szerezték be a befőzendő sárgabarackot. A Tikkasztó hőségre való tekintettel elég sokan vásároltak különböző kalapokat.

 

 

Akadtak, akik az ismerősökkel való találkozás miatt látogatnak el a piacra. Elfogyasztanak egy-egy frissítőt, finomságot, és miközben beszélgetnek.

 

 

Újfent mindenki remekül érezte magát. A legközelebbi tallósi alkalom várhatóan augusztusban lesz.

 

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet (fotó és szöveg)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.