Nyitókép: imhd.sk

 

Pozsony városának tájékoztatása szerint nagy az érdeklődés az egyéves ingyenes bérletek iránt. Az ingyenes bérlet az oltatlanok számára motivációként, míg az oltottak számára jutalomként szolgálhat. A főváros múlt hét végén indította el a nyereményjátékot, amelybe rögtön az első napon 12 ezren kapcsolódtak be – mondta Katarína Rajčanová, a főváros szóvivője.

 

 „Nagyon sokan kapcsolódtak be a nyereményjátékba, ami számunkra nemcsak az oltás miatt fontos, hanem amiatt is, hogy szokást teremtsünk a tömegközlekedés használatából“

 

– konstatálta Rajčanová azzal, hogy az éves bérlet iránt érdeklődők száma továbbra is növekszik.

 hirdetes_810x300  

 

A főváros a koronavírus elleni oltás támogatásaképpen „Pozsony a kollektív immunitásért“ címmel kampányt indított, amelynek az a célja, hogy Pozsony elérje a kollektív immunitáshoz szükséges 75%-os átoltottságot. A magisztrátus úgy véli, ha sikerül elérni ezt a számot, akkor a szlovák főváros biztonságos hellyé válhat a találkozások számára. Mindemellett a kulturális intézményeknek és a gasztronómiai telephelyeknek is esélyt adna arra, hogy az esetleges harmadik hullám idején minél tovább nyitva tarthassanak.

 

Pozsony városa 60 darab egyéves bérletet sorsol ki. A nyereményjátékba minden 18 évnél idősebb polgár benevezhet, a pozsonyi állandó lakhely nem feltétel a regisztrációhoz. A jelentkezéshez egy nyomtatványt kell kitölteni ITT.

 

A nyereményjátékba csak egyszer lehet jelentkezni. Abban az esetben, ha az illető nem nyer, automatikusan bekerül a következő sorsolásba. Kéthetente 15 nyertest sorsolnak ki. Az oltási igazolást abban az esetben kell felmutatni, ha az illetőt kisorsolták. A nyereményjáték augusztus 27-ig tart.

 

Teraz.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!