Nyitókép: UNB/Facebook/reprofotó

 

A Pozsonyi Egyetemi Kórház egy videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyben a 29 éves Tibor a koronavírus ellen folytatott harcáról beszél a kórházi ágyon. A férfi saját hibájából tanulva hatalmas mulasztásnak véli, hogy nem oltatta be magát, ezért arra kéri az embereket, hogy ne essenek hasonló hibába, mint ő, és oltassák be magukat.

 

Tibor, aki többször elhalasztotta az oltási időpontját, végül munka közben fertőződött meg és került a kramárei kórház infektológiai osztályára. A légzéshez oxigénre van szüksége, de bízik abban, hogy a kezelés sikeres lesz és hamarosan hazamehet. Mint mondta, ha beoltatja magát, ez az egész nem történt volna meg.

 

 hirdetes_810x300  

A közzétett videóban a fiatal férfi arról vall, hogy többször is elhalasztotta az oltást, mert nem vette komolyan. Most már tudja, hogy hibázott, és a tétovázása majdnem az életébe került, ezért arra kéri az embereket, hogy ne habozzanak, oltassák be magukat, hogy még véletlenül se kelljen átélniük azt, amit neki.

 

 „Ha az a legkevesebb, amit megtehetünk, hogy beoltatjuk magunkat, akkor mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy minél előbb tegye meg és ne gondolkodjon rajta. Ha vissza tudnám fordítani az időt, azonnal beoltatnám magam és nem halogatnám“.

 

Tibornak kezdetben enyhe lefolyású volt a betegsége, majd három nap után gyengeség és magas láz jelentkezett nála. A nyolcadik napon már mentőt kellett hozzá hívni, végül a kórházban végezte, mert oxigénre kellett kapcsolni.

 

 

 

noizz.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!