Nyitókép: Körkép.sk/Laky Erzsébet

 

Felújított óvoda fogadta a gyerkőcöket.

 

Kacagás és vidámság töltötte meg az Albári Magyar Tannyelvű Óvoda, illetve az Albári Községi Hivatal környékét. Mindez annak jele volt, hogy újra megnyitotta kapuit az oktatási intézmény.

 

 hirdetes_810x300  

 

A reménytelt szülők boldogan kísérték gyermekeiket szeptember 6-án, hétfőn az óvodához. Itt az óvónők, alkalmazottak és Bereczk Oszkár polgármester várta őket. A gyerkőcök sugárzó arccal, ragyogó szemekkel üdvözölték egymást.

 

 

Ünnepi beszédében az óvoda igazgatója kiemelte, hogy idén már harminchat csemetével nyitják meg a tanévet. Köztük sok új növendék is van (köztük néhány nagymadi gyerkőc is.) Biztatta a szülőket, hogy a jelenleg még picit félő kisovisok hamar felbátorodnak majd a többiek között és a játékok világában. Beszélt arról is, hogy gondosan összeállított, színes programokkal fogják lekötni és tanítgatni a kicsiket.

 

 

Őt Bereczk Oszkár polgármester követte, aki megköszönte a szülők, oktatók türelmét a felújítás miatti kellemetlenségekért. Mint mondta, mindez meghozta gyümölcsét. A településvezető örömmel ismertette a munkálatok sorát, hogy a gyermekek kísérői is érezzék, alapos felújítási tevékenység zajlott az oktatási-nevelési intézményben. A továbbiakban köszöntötte a türelmetlen, illetve kíváncsi gyermekeket is. A szülőknek megköszönte, hogy az óvodaválasztasnál az albári óvoda mellett döntöttek.

 

 

Nehany albári elmondta, már nagyon hiányzott ez a kis élet, a gyerkőcszó, valamint a játék az óvodából.

 

A gyermekek csivitelése, vidámsága életét vitt a felújított épület csendes falai közé. Rácsodálkoztak, hogy a számtalan új játékot rejtő óvoda milyen szép és színpompás lett az elmúlt időben…

 

 

 

Megkezdődött az új  tanév:

 

 

 

 

 

 

 

 

A szülőket kisebb fogadás, „babócás” kávé” is várta

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.