Nyitókép: Szabó Kovács Beáta

 

Az ősz beköszönte egyben a tanévkezdést is jelenti. Vannak iskolák, óvodák, ahol díszített tantermekben, folyosókon járnak-kelnek a diákok és a pedagógusok.

 

Nagymegyer Bartók Béla Alapiskola (Kép: iskola FB-OLDALA)

 

Olyan oktatási intézmények is vannak, ahol  ötletes dekorációval várták a tanulókat szeptember elején. A diákok örültek a pedagógusok igyekezetének.

 

 hirdetes_300x300  
Alistáli alapiskola (Kép: Szabó Kovács Beáta)

 

Az alistáli Corvin Mátyás Alapiskolában Szabó Kovács Beáta pedagógus és sütimester osztályába egy egész sünicsalád költözött. Méghozzá az ablakba.

 

Kép: Nagyszarvai Alapiskola

 

Mint azt az alistáli tanárnő a Körképnek elmondta, nagyon fontos számára, hogy a gyermekek élvezzék az alkotási folyamatot, amelybe mindig bevonja őket. Hangsúlyozta, hogy az elkészült látványosság, díszek, vagy akár egy fogalmazás utáni gyermeki elégedettség, boldogság kinccsel ér fel.

 

„Ha ők boldogok, én is az vagyok.”

 

jegyezte meg a tanárnő.

 

 

A Nagyszarvai Alapiskolában Szabó Kovács Beátához hasonlóan Udvardi Szabina is arra törekedik, hogy a tanulók minél többet alkossanak. Ennek meg is van az eredménye, mégpedig az alkotás mosolya.

 

Tejes öröm

 

Néhány iskolában nemcsak az ősz hozott örömet, mert ilyen a vitaminokban dúslakodó tejprogram is. Az oktatási minisztérium újdonsága mindenkit megörvendeztetett. A diákok fejenként 5,5 liter tejben részesülnek.

 

Kep: Nyárasd

 

Kép: iskola FB-oldala

 

Kep: Kölöknet FB-OLDALA

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.