Nyitókép: körkép.sk/KPA

 

Bárkivel előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban jön rá, valakinek még nem vett ajándékot, esetleg hiányzik valamilyen hozzávaló a karácsonyi vacsorához. Szlovákiában az ünnepi boltzár bevezetése óta december 25-én és 26-án biztosan nem találjuk nyitva a nagy üzletláncokat, 24-én azonban még kinyitnak az üzletek. Az alábbiakban a legnagyobb élelmiszerláncok ünnepi nyitvatartását gyűjtöttük össze.

 

TESCO

 

A TESCO üzletei szenteste napján kivétel nélkül 11 óráig tartanak nyitva, majd szombaton és vasárnap zárva lesznek. Kivételt képeznek vasárnap a töltőállomások.

forrás: tesco.sk
forrás: tesco.sk
forrás: tesco.sk

 

 hirdetes_810x300  

Szilveszterkor a legtöbb TESCO-üzlet 18 óráig lesz nyitva. Újévkor a boltzár értelmében a TESCO üzletei is zárva lesznek.

 

forrás: tesco.sk
forrás: tesco.sk

 

BILLA

 

Szenteste a Billa üzletei 11 óráig tartanak nyitva, majd 25-én és 26-án zárva lesznek. 27-től 30-ig a legtöbb üzlet a megszokott nyitvatartás szerint várja a vásárlókat. Szilveszterkor változó lesz a nyitvatartás, a legtöbb üzlet 16 vagy 17 órakor zár majd be. Az üzletenkénti szétírás itt található meg.

 

LIDL

 

A LIDL üzletei 23-ig reggel 7:00-tól 21:00-ig tart nyitva, majd szenteste reggel 7-től 11 óráig várja a vásárlókat. A karácsonyi ünnepek után 27-től 30-ig 7:00-tól 21:00-ig lesz nyitva, szilveszter napján pedig 17 órakor zár be.

 

forrás: lidl.sk

 

KAUFLAND

 

A Kaufland üzletei 24-én reggel 6-tól 11 óráig lesznek nyitva, szilveszterkor pedig 18 óráig lehet majd náluk vásárolni.

 

forrás: kaufland.sk

 

TERNO

 

A legtöbb Terno üzlet 6-tól 11 óráig várja a vásárlókat szenteste, szilveszterkor pedig 17 órakor zár majd. A részletes, településenkénti nyitvatartási rend itt érhető el.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!