Nyitókép: Getty Images

 

Lehetséges, hogy önmaga fejlesztése helyett inkább a tárgyi dolgokra összpontosít. Egy tűzpiros sportautóra vágyik masnival a tetején, hajókirándulásra egy egzotikus tengerparton vagy a világ legboldogabb helyére? Nem lenne ennél fontosabb és hosszú távon hasznosabb, ha önmagára koncentrálna? Elmehet a világ legkiválóbb kirándulására, de önmaga elől nem tud elbújni. Ha nincs feltöltődve, nem használja a saját lehetőségeit és nem követi a valódi érdekeit, akkor egy luxuskiránduláson sem lesz boldog. Használja ki az év ezen időszakát, és gondoskodjon magáról.

 

Ajándékok, amelyek örökké kitartanak

 

 hirdetes_810x300  

A következő ajándékokkal önmagát is megajándékozhatja és örökké kitartanak. Javít a hangulatán, sikeresebb lesz a munkamegbeszéléseken, és akár az álommunkát is megszerezheti. Az új karrierje kezdetén segíthet az önbizalom kiépítésében és abban, hogy új kihívásokat fogadjon el a munkahelyén. Ezek az ajándékok kemény munkát igényelnek, de hosszú távon valóban kifizetődnek.

 

1. Bocsásson meg és felejtse el az összes korábbi rossz döntését, választását és vakmerőségét.

 

Engedje meg magának ezt az ajándékot, melynek segítségével maga mögött tudja hagyni a múltat. Ne engedje meg, hogy feleméssze és meggátolja abban, hogy előre jusson az életében és a karrierjében. Kezdje tiszta lappal az új évet. Bocsássa meg az összes régi panaszt és gyűlöletet. A harag és a gyűlölet csak lefelé húz.

 

2. Az új évben próbáljon meg pozitív lenni.

 

Tegye félre az összes negatív gondolatát. Változtasson a hozzáállásán. Nehéz lesz, de dolgozni kell rajta. Hamarosan észre fogja venni, hogy az emberek jobban bánnak önnel. Kedvesebbek lesznek, ami meg fogja önt erősíteni abban, hogy pozitív rálátása legyen az adott dolgokra. Ez nemcsak lelki, hanem érzelmi szempontból is jót fog tenni.

 

3. Oldja fel a belső erejét.

 

Legbelül nagyon jól tudja, hogy mit szeretne csinálni. Kövesse ezt a vágyat. Mindenki szeretne bizonyos dolgokat elérni a karrierjében, de fél megtenni. A kockáztatástól és a sikertelenségtől való félelem megakadályozza a cselekvésben. Adjon magának egy évet arra, hogy éljen a lehetőségekkel és találja meg az álommunkát. Amennyiben az ön elsődleges célja a karrierjének a megváltoztatása, akkor kezdje el. Lehet, hogy ijesztő lesz, de merészséggel fogja magát megajándékozni.

 

4. Dolgozzon keményen. Olyan keményen, hogy azt a jövőbeli önmaga megköszönje.

 

Amennyiben elveszíti az idejét és nincs megfelelő irány, semmi sem fog megváltozni. Továbbra is ugyanannak a mókuskeréknek lesz a rabja: ébredés, munkába járás, dolgozás, hazamenés, evés, alvás, ébredés. Ha most úgy dönt, hogy időt, elszántságot, összpontosítás és energiát fektet bel, akkor a jövendőbeli önmagának egy szebb életet ajándékoz.

 

5. Álljon meg és élvezze az adott pillanatot.

 

Menjen haza a munkából, szívja be a friss, hideg levegőt és kísérje figyelemmel, ahogy a lehelete eloszlik a sötét, esti égbolton. Ahelyett, hogy berontana a lakásba és a forgalomra panaszkodna, kérdezze meg a családjától, hogy milyen volt a napjuk. Ölelje meg a férjét, feleségét, gyerekeit, kutyáját vagy a macskáját. Hallgassa meg, ahogy a saját életükről mesélnek. Legyen jelen és figyeljen. Tudatosítsa, hogy milyen szerencséje van és milyen gyorsan múlik az idő. Ne feledje el azt élvezni, amije most van, addig, amíg nem késő.

 

forbes.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.