Rajmund, Zelma
  • HUF: 358.66
  • USD: 1.13
  • -5 °C
  • 1 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Január 15-ig lehet még jelentkezni a Határtalanul Középiskolai Vetélkedőre

A több fordulós vetélkedősorozat végén egymillió forint osztálypénzt nyerhet a legjobb csapat

Nyitókép: hatartalanul.net

 

A több fordulós vetélkedősorozat végén egymillió forint osztálypénzt nyerhet a legjobb csapat, de a nagydöntőbe jutott osztályok felkészítő tanárait is 100 ezer forintos ösztöndíjjal jutalmazzuk. Ezen kívül a vetélkedő során több mint 1000 egyéb nyereményt is kiosztanak a szervezők a résztvevők között – olvasható a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. közleményében.

 

Kik játszhatnak?

 

A vetélkedő valamennyi fordulójában külhoni és anyaországi középiskolai osztályok versenyezhetnek egymással. A verseny résztvevői azok a külhoni és anyaországi középiskolai osztályok lehetnek, amelyek 2021. október 23. és 2022. január 15. között, a Határtalanul középiskolai vetélkedő 2021/2022 első fordulójában (alapszakasz) regisztrálnak, és a tesztet kitöltik legalább 1 alkalommal. Az osztály képviseletében elég, ha legalább egy fő kitölti a tesztet.

 

A teszt kitöltése során osztálynevet, csapatnevet, emailcímet és a település, valamint az iskola nevét kell megadni. A verseny szervezői az osztályokat, csapatokat az eredmények értékelésekor régiókba (pl. Felvidék, Erdély stb.) csoportosítják.

 

További részletek: https://hatartalanul.net/hatartalanul-kozepiskolai-vetelkedo-2021-2022/

 

Körkép.sk/BGA-sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket