Nyitókép: Zzzleepandgo

 

A 3-as terminál 16 „intelligens szalonnal“ várja azokat az utasokat, akik a reptéren szeretnének dolgozni, pihenni vagy éjszakázni.

 

A Bécs melletti schwechati repülőtér új szolgáltatása a „Smart Lounges“ nevet viseli. Az utasoknak az olasz Zzzleepandg start-up társaságtól 16 alvókabin áll a rendelkezésükre, amelyet tetszőleges időre foglalhatnak le.

 

 hirdetes_810x300  

A három négyzetméteres „Smart Lounge“ ággyal, elektromos- és USB-csatlakozóval, ingyenes WiFi-vel, rakodóhellyel és összecsukható asztallal van ellátva. Emellett minden kabin rendelkezik multimédiás rendszerrel, melynek segítségével filmet és zenét is lehet lejátszani, továbbá a szellőztetést, világítást és a sötétítő függönyöket is lehet irányítani.

 

Fotó: Zzzleepandgo

 

A kabinokat a www.zzzleepandgo.com oldalon vagy a bécsi reptér weboldalán lehet lefoglalni. Az elszállásolás feltételei az Ausztriában érvényes szabályok alapján valósulnak meg.

 

Az alvókabinok a 3-as terminál második emeletén helyezkednek el. Az alvókabinban eltöltött egy óra 9 euró, míg egy éjszaka ára 48 eurónál kezdődik.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.