Pál
  • HUF: 396.49
  • USD: 1.05
  • 19 °C
  • 33 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Az MKP platform is képviseltette magát Orbán Viktor évértékelőjén. Az Összefogás és a Most-Híd nem

Míg az MKP platform a Fidesz vezetőivel és a határon túli pártelnökökkel fotózkodik Orbán évértékelőjén...

Nyitókép: Potápi Árpád János Fb-oldala

 

A Szövetség-Aliancia MKP platformjának több politikusa is meghívót kapott ma a budapesti Várkert Bazárba Orbán Viktor évértékelő beszédére.

 

A Fidesz elnöke, egyben Magyarország miniszterelnöke ezen kijelentette, hogy megkezdődött az 50 nap múlva sorra kerülő parlamenti választások előtti kampány.

 

Orbán Viktor évet értékelt: Ez a választás arról szól, hogy Gyurcsány és Bajnai szeretnének visszatérni

 

Forró Krisztián, a Szövetség elnöke a külhoni magyar pártelnökökkel készült közös fotón szerepel. Egy a nemzet – olvasható a felvételhez fűzve Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár bejegyszésében a közösségi oldalán.

 

Kép forrása: Potápi Árpád János Fb-oldala

 

A felvétel tanúsága szerint Kelemen Hunor, Pásztor István, Dr. Brenzovics László, Forró Krisztián, Jankovics Róbert, Horváth Ferenc látható s külhoni magyar pártok elnökeiként a képen, mégpedig a
RMDSZ, Vajdasági Magyar Szövetség – VMSZ, KMKSZ – Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a Szövetség-Aliancia, HMDK- Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége – DZMH, Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség képviseletében.

 

Kép forrása: Potápi Árpád János Fb-oldala

 

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, ülő és öltöny
Kép forrása: Potápi Árpád János Fb-oldala

 

Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember, álló emberek és belső tér
Kép forrása: Potápi Árpád János Fb-oldala

 

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, ülő emberek és belső tér
Kép forrása: Potápi Árpád János Fb-oldala

 

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és álló emberek
Kép: Forró Krisztián Fb-oldala

 

Még beszédesebb az alábbi kép, ahol több MKP-s politikus is látható, köztük Forró Krisztián, Berényi József, Bárdos Gyula, vagy éppen Duray Miklós Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel és a külhoni pártok elnökeivel. Ellenben egyetlen Összefogás vagy Most-Híd platformhoz tartozó politikus sem.

 

Az Összefogás és a Most-Híd nem mindenben követi az MKP-t

 

Mint ismert, az elmúlt időszakban úgy Mózes Szabolcs (Összefogás), mint Solymos László (Most-Híd) egyöntetűen elhatárolódtak a Fidesz-KDNP egyértelmű támogatásától az áprilisi parlamenti választások előtt. Orbán Viktor és a Fidesz mellett először és a leghatározottabban Gyimesi György (OĽaNO) állt ki, majd néhány nappal később az addig középre helyezkedő MKP platform retorikája is megváltozott, és azóta ők is egyértelműen a jelenlegi magyar kormány melletti kiállást hangoztatják. Az Összefogás és a Most-Híd platformok elnökei ellenben nem így nyilatkoztak.

 

Az MKP a Várkert Bazárban, Mózes és Solymos legalább billboardon

 

Mózes Szabolcs  (Összefogás) és Solymos László azonban legalább az óriásplakátaikkal vigasztalódhatnak. Arcképeik időközben már megjelentek az országban az első billboardokon. A sors fintosa, hogy más szlogennel, mint pártelnökük, Forró Krisztián.

 

Csak nem kicsinyes üzenetet jelent a Mindenki számít szlogen? Solymos és Mózes billboardjai néhány nappal Forró Krisztián óriásplakátjai után jelentek meg. A pártelnök az Egységben a Szövetség szlogent használja. Kép forrása: Körkép.sk

 

Mózes és Forró szlogenje eltér attól, mint amit korábban Forró Krisztián választott.  Üzenet? Kép forrása: Körkép.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2022. feb. 13. 09:45

Csak egy dolgunk volna magyaroknak az ,hogy osszefogjunk de erre sem vagyunk kepesek.Ezt a hazardirozast a szlovakok megengethetik maguknak mert oket mindig lesz akik kepviseljek a parlamentben de minket senki sem fog.

Petike
2022. feb. 13. 14:51

annak ellenére hogy megvan a véleményem Orbán Viktorrol semmi kifogásom sem volt az ellen hogy az MKP platform képviseloi részt vettek mindenki szurkoljon akinek akar de az oktoberi választáson kozosen kell lépnunk

Berlin
2022. feb. 13. 18:27

Szívesen olvasnánk "Petike" fórumtárs véleményét Orbán Viktorról, hadd olvassuk a gondolatait az utolsó száz év legmeghatározóbb magyar politikusáról!

Párizs
2022. feb. 13. 20:37

T. Berlin, tán' nem kötelező feltétlen hívének lenni senkinek - még Orbán Viktornak sem. A stratégiai partnerséget nem szabad hagyni, hogy bárki veszélyeztesse, ez a lényeg.

    Petike
    2022. feb. 14. 17:50

    ebben egyetértek a mindenkori magyar kormány a stratégiai partnerunk és a jovoben is így lesz akkor is amikor már valamennyien a másvilágon leszunk ha Orbán nyer akkoor O marad a partnerunk én természetesen tiszteletben fogom tartani az anyaországi választok dontését legyen az bármilyen

Petike
2022. feb. 14. 17:53

kedves Berlin én nem azért kritizálom Orbánt hogy segít bennunket kulhoni magyarokat anyagilag is azért sem hogy védi az országot az illegális bevándorloktol ez mind helyes azért kritizálom mert rossz irányba vezeti az államot Kína és Oroszország felé

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket