Nyitókép: iStockphoto

 

A húsvét a szokások és hagyományok mellett minden évben rohanást hoz magával a bevásárlás és az utolsó pillanatra maradó előkészületek formájában. 

 

A törvény értelmében 2017 óta Szlovákiában a kiskereskedelmi üzleteknek az ünnepnapokon és munkaszüneti napokon zárva kell tartaniuk. A húsvéti vásárlás lehetősége így jelentősen korlátozott lesz. Mutatjuk, mikor vásárolhat majd a Billa, Lidl, Kaufland, Tesco, COOP Jednota és a Terno üzleteiben a húsvéti ünnepk során.

 

Billa 

 hirdetes_300x300  

 

A Billa üzletlánc boltjai április 7-én, pénteken, április 9-én, vasárnap és április 10-én, hétfőn zárva lesznek. Április 6-án, csütörtökön és április 8-án, szombaton a standard nyitvatartási időben várják a vásárlókat.

 

Lidl

 

A Lidl április 7-én, 9-én és 10-én szintén zárva tart, így a húsvéti nagybevásárlást április 6-án és 8-án lehet elvégezni a standard nyitvatartási időben.

 

Kaufland

 

A Kaufland üzletlánc nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn szintén zárva lesz. Viszont csütörtökön és szombaton a standard nyitvatartási időben várja a vásárlókat.

 

Tesco 

 

A Tesco boltjai április 7-én, 9-én és 10-én szintén bezárja kapuit. Április 6-án és 8-án azonban a megszokott nyitvatartási idő szerint működnek.

 

A Tesco benzinkút-hálózatot is üzemeltet. Április 7-én, pénteken és április 10-én, hétfőn reggel 8:30-tól este 20.00 óráig lesznek nyitva. Április 8-án, szombaton a megszokott nyitvatartási időben lesznek nyitva, április 9-én, vasárnap pedig minden benzinkút zárva tart.

 

COOP Jednota

 

A COOP Jednota üzletlánc április 7-én, pénteken, április 9-én, vasárnap és április 10-én, hétfőn bezárja üzleteit. Április 6-án, csütörtökön a szokásos nyitvatartási időben lehet majd vásárolni. Április 8-án, szombaton egyes üzletek módosíthatják a nyitvatartásukat. Ez a régiótól és az üzlet formátumától függően eltérő lehet.

 

Terno 

 

A Terno nagypénteken, húsvétvasárnap és a húsvéthétfőn szintén zárva tart. A bevásárlást április 6-án, csütörtökön és április 8-án, szombaton lehet elvégezni a megszokott nyitvatartási időben.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!