Nyitókép: SITA/Alexandra Čunderlíková

 

A pozsonyi M.R. Štefánik reptér újdonsággal készül az utasok számára. Ez pedig nem más, mint parkolóhelyek foglalása online foglalási rendszeren keresztül.

 

Az idén nyáron nyaralásra vagy üzleti útra induló utasok számára ez garantált parkolóhelyet és egyben biztonságos parkolást jelent – ​​tájékoztatott sajtóközleményben Veronika Tóthová, a repülőtér szóvivője.

 

A foglalás rendkívül egyszerű

 hirdetes_810x300  

 

A pozsonyi repülőtér parkolói a nap 24 órájában, a hét minden napján nyitva állnak. Mintegy 420 szabad parkolóhely áll rendelkezésre a P2, P3 és P4 parkolókban online foglalással.

 

Regisztráció után az ügyfél egy napra vagy hosszabb parkolásra is foglalhat parkolóhelyet. A szóvivő szerint a parkolóhely foglalása egyszerű, a fizetés pedig online fizetési kapun keresztül lehetséges.

 

 „A parkolóba a generált QR-kódnak köszönhetően lehet bejutni, amelyet az online foglalás során rendelünk hozzá az ügyfélhez. A reptéri parkoló bejáratánál és kijáratánál elhelyezett gépek olvassák le a QR-kódokat – papírról vagy a mobiltelefonról”

 

– magyarázza Tóthová, hozzátéve, hogy a parkolók hivatalosan a reptér tulajdonába tartoznak és ők az üzemeltetői.

 

A parkolók közvetlenül a főterminál előtt, illetve a repülőtér közvetlen közelében találhatók, biztonságban vannak, a foglalás lemondása ingyenes, non-stop kamerarendszer védi őket, és emellett június 12-től ingyenesen igénybe vehető a reptéri kisbusz is a P3-as és P4-es parkolókban.

 

További információk a reptér weboldalán

 

„A P3 és P4 parkolókban történő parkolást követően a látogatók a nyilvánosan elérhető +421 903 414 426-os mobilszámot hívhatják. A kisbusz sofőrje ezt követően a megadott időpontban felveszi őket a megadott parkolóból, vagy az érkezés után a repülőtéri terminálról visszaviszi őket a parkolóba”

 

– mondta a repülőtér szóvivője.

 

Az M.R. Štefánik repülőtér parkolóhely-foglalásáról és az árlistáról a pozsonyi repülőtér hivatalos honlapján az Online foglalás szekcióban tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.