Nyitókép: Archív

 

Keszegh Béla, Komárom város polgármestere ismertetése alapján a ZMOOK társulás január 27-i találkozóján fogadta el azt a határozatot (csatolva), amelyben a járás polgármesterei arra kérik Nyitra megye önkormányzatát, hogy az AGEL által befizetett éves bérletet a vállalatnak lehetősége legyen beszámítással befektetni a kórházi vagyonba. Így a bérleti díj nem a megyei önkormányzat központi kasszájába kerül, de Komáromban marad, és a kórház fejlesztésére lesz fordítva.

 

A későbbiekben a kezdeményezésre reagálva, az AGEL is megfogalmazta kérvényét. Azt is jelezték, hogy készek előre 10 év bérleti díjának magasságába befektetni, ezzel előre törlesztve az éves bérletet.

 

 hirdetes_810x300  

A kérvényt Nyitra megye önkormányzata június 26-i ülésén tárgyalta, ahol a megyei képviselők jóváhagyták a javaslatot. Ennek köszönhetően a közeljövőben 1,34 millió értékben valósul meg fejlesztés a komáromi kórházban. 

 

Keszegh Béla, Komárom város polgármestere köszönetét fejezte kis az egyes települések vezetőinek, a megyei képviselőknek és a megye elnökének a támogatásért. 

 

A megyei közgyűlés ezzel kapcsolatos anyagának mellékleteiben (itt és itt) megtalálhatóak az AGEL ilyen irányú fejlesztésének tervei.

 

Komárom város polgármestere tájékoztatása alapján,


Buday Mária

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!