Nyitókép: Twitter

 

A McDonald’s úgy döntött, levesz egy kis anyagi terhet a nagy napra készülők válláról, és bevezeti az esküvői csomagot, amely egyelőre csak Indonéziában kapható.

 

Az esküvői csomaggal a szigetországban száz ember étkezését mindössze 185 fontért (körülbelül 215 euró) lehet megoldani a nagy napon. Az persze nagy kérdés, hogy egy esküvői menühöz mennyire passzolnak a gyorsétterem hamburgerei.

 

A McDonald’s catering csomagjában 100 darab csirkeburger, 100 darab sajtburger, 100 doboz McNuggets és 100 darab csirkecsík varázsolja felejthetetlenné az esküvői pillanatokat, ahogyan a szlogen fogalmaz.

 hirdetes_300x300  

 

A csomag jelenleg csak az indonéziai Jakartában érhető el, a brit sajtó értesülései szerint azonban a rendhagyó lakomát az egész világon bevezethetik, ha sikeres lesz.

 

„Az esküvői csomagnak nem része a helyszín biztosítása, csak az étkezés van benne, amelynek ára 185 fontnál kezdődik” – mondta Rizki Haryadi, az indonéziai McDonald’s egyik munkatársa.

 

Hongkongban egyébként 2011-től házasságot köthetnek a párok a McDonald’s éttermeiben, az ottani esküvői csomag tartalmazza a szertartást, a fogadást, az esküvői tortát és az étkeztetést száz főig, mindössze 250 fontért (körülbelül 288 euró).

 

Daily Mail

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!