Nyitókép: kfc.co.at

 

A British Airways BA 252-es számú, a Bahamákról a Londonba közlekedő járatán a légiutas-kísérők élelmiszerhiánnyal szembesültek, így végül egy gyorsétterem lánctól rendelt csirkefalatokkal látták el az utasokat.

 

A British Airways legénysége a Turks- és Caicos-szigetekről a londoni Heathrowra tartó útjukon élelmiszerhiánnyal szembesült. A közösségi médiában megjelent posztok alapján a repülőgépet a Providenciales nemzetközi repülőtéren nem megfelelően szolgálták ki, ugyanis nem volt megfelelően hűtve a catering jármű, így az összes ételt ki kellett dobni – számolt be róla a One Mile At A Time.

 

Az új ellátás biztosítása hatalmas késést okozott volna, így a British Airways miután a repülőgép megtette a Providenciales és Nassau közötti rövid szakaszt úgy döntött, más megoldást keres az étkezés megoldására: kreatív döntéssel a Kentucky Fried Chicken (KFC) gyorsétterem lánctól rendeltek ételt a repülőtérre.

 hirdetes_300x300  

 

Végtelen mennyiséget azonban csirkéből sem tudtak kapni, így a 8 és fél órás útra a cikk szerint az utasok fejenként egy-egy csirkefalatot kaptak csupán – a posztok alapján a business osztályon ugyanannyit, mint az economy osztályon. A légitársaság a Londonba való megérkezéskor utalványokat adott az utasoknak.

 

Turizmus.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.