Nyitókép: Halász Béla fb-oldala

 

2023. augusztus 30-án ünnepélyes keretek között átadták Komáromban a Nyitra Megyei Önkormányzat asszisztens központjának új irodáját, amely a Tiszti Pavilon I. emeletén kapott helyet. Az iroda mostantól a 2021–2027-es uniós költségvetési időszakhoz kötődően ad segítséget a régió településeinek.

 

Maga az átadó ünnepség a Komáromi Járás Városai és Falvainak Társulása szervezésében jött létre, amelyen részt vett Branislav Becík, a Nyitra Megyei Önkormányzat elnöke, valamint Csenger Tibor, a Nyitra Megyei Önkormányzat alelnöke, Halász Béla, Gúta polgármestere, aki egyben a Komáromi Régiófejlesztési Ügynökség (RRA Komárno) elnöke is.

 

 hirdetes_300x300  


Továbbá jelen volt Keszegh Béla, Komárom város polgármestere, a Szövetség-Aliancia számos, járási szintű politikusa, és nem utolsósorban a Komáromi járás több településének polgármestere. 

 

Az ünnepséget Branislav Becík, a megye elnöke nyitotta meg, aki elmondta, az újonnan nyílt iroda feladata az lesz, hogy az önkormányzatok számára elérhető és rugalmas tanácsadói platformot teremtsen, ahol a polgármesterek és vállalkozói szervezetek lehetőséget kaphatnak, hogy beruházási terveik módozatáról és jogszerűségéről is szakértőkkel konzultáljanak.

 

 

Keszegh Béla polgármester köszönetét fejezte ki az együttműködésért, és szintén hangsúlyozta, az irodát olyan szándékkal hozták létre, hogy ezzel is támogassák a régió fejlődését, hiszen célja a szakreferensek általi segítségnyújtás, tanácsadás különféle pályázatok megírásánál, illetve tervdokumentációk elkészítésénél.

 

Maga az ünnepélyes ceremónia szalagátvágással történt, melyet Branislav Bencík, Csenger Tibor, Halász Béla és Keszegh Béla végeztek el. Ezt követően kötetlen beszélgetésekre és állófogadásra került sor.

 

 

Buday Mária

A képek a szerző felvételei 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!