Nyitókép: Twitter/New York Post

 

Kedd este forgatásból hazafelé tartott egy philadelphiai tévétársaság helikoptere, mely eddig ismeretlen okból lezuhant. Meghalt az Action News helikopterének pilótája és a fedélzeten tartózkodó fotós is, amikor kedden este lezuhant a philadelphiai tévétársaság járműve New Jersey államban.

 

A Chopper 6 nevű helikopter a Hammonton közelében lévő Wharton állami erdő területén zuhant le, nem sokkal este 8 óra után – írja a New York Post.

 

A hétüléses helikopter fedélzetén ketten tartózkodtak, egy forgatásról tértek haza.  A New Jersey rendőrség nem sokkal éjfél után találta meg a roncsot a kiterjedt erdő mélyén. Sajtóbeszámolók szerint a helyszínt különösen nehéz volt megközelíteni. A tragédia helyszínén készült felvételeken jól látható, ahogyan a földbe csapódott roncsból felcsaptak a lángok.

 hirdetes_810x300  

 

„Mindkét kollégánknak hosszú múltja volt a csatornánál, és évek óta az Action News csapatának részeként dolgoznak. A 6-os helikopter és azok, akik azt vezetik, szerves szerepet játszanak a hírgyűjtő műveleteinkben, hiszen ők olyan területekre jutnak el, amelyeket földi úton nehéz elérni.”

 

– áll a csatorna közleményében. A balesetet szenvedett jármű egy amerikai gyártmányú Eurocopter AS-350A-STAR helikopter volt. Az amerikai légügyi és közlekedésbiztonsági hivatal vizsgálja a baleset okát.

 

Hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!